Бившата на Безос се омъжи отново

През 2019 г. Джеф и Макензи Безос сложиха край на своя 26-годишен брак. След него съпругата на основателя на Amazon стана третата най-богата жена в света, започна да се представя с бащиното си име Скот и да развива повече от всякога своята филантропска дейност.

Джеф Безос пък набързо влезе отново в полезрението на медиите заради връзката си с Лорън Санчес, за която нямаме официално потвърждение, че продължава и до този момент. Докато техните отношения не ни изглеждаха прекалено сериозни, Макензи изглежда не си е губила времето, защото отново е омъжена жена.

За връзката й с преподавателя от Сиатъл и също изявен филантроп и активист Дан Джюет разбираме чак сега, когато двамата вече са законни съпруг и съпруга. Новината дойде от сайта на неправителствената организация The Giving Pledge.

В съобщение в него преподавателят признава, че никога през живота си не си е представял, че ще говори за изразходване на значително финансово състояние с цел да се променят съдбите на други хора. Но сега, по "щастлива случайност", той е женен на един от "най-щедрите и мили хора", които познава - Макензи Скот.

Любопитен факт е, че Джюет преподава химия в частното училище, което децата на бившото семейство Безос посещаваха. Най-вероятно там е станало запознанството между двамата, а общата им цел да помагат на другите ги е свързала толкова силно, че да подпишат и в гражданското, предава Yahoo Finance.

От думите на новия съпруг на бившата госпожа Безос разбираме, че двамата заедно ще разполагат с богатството й от над 57 милиарда долара, което тя и без това харчи щедро за благотворителност. Интересно какво мисли Джеф по въпроса...

Източник: LifeStyle

Коментари в сайта

Последни новини