Блъснаха млада жена във "Възрожденци",пресичала на пешеходна пътека

39-годишна жена била блъсната вчера около 18,30 часа на пешеходна пътека на кръстовището между бул.“Христо Ботев“ и ул. „Стефан Стамболов“ в областния град. Пострадалата била прегледана в Спешното приемно отделение и освободена. Тестът за алкохол на 45-годишната водачка на „Фолксваген“ е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. В района на село Черноочене малко след 11 часа вчера 22-годишен с „Мерцедес“ блъснал спрял за изчакване пред него „Форд“ заради извършващ маневра „Фолксваген“. След удара водачът на мерцедеса блъснал фолксвагена. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателни резултати. Съставени са актове по ЗДвП.

Лек автомобил „Ауди“ с невалидна регистрация е бил засечен при специализирана операция на РУ-Кърджали. При проверка вчера в 17,15 часа в индустриалната зона на областния град полицейски служители установили, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация заради това, че не е било пререгистрирано в двумесечен срок от покупката.

. 20-годишен управлявал нерегистриран мотоциклет в село Стрижба, установили полицаи от РУ-Кирково. При проверка около 11,30 часа на 28 февруари станало ясно, че моторното превозно средства е нерегистрирано и без регистрационни табели. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в управлението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини