Безплатни консултации с водещ онколог от чужбина в Пловдив и Кърджали

Доц. д-р Ибрахим Йълдъз, специалист по медицинска онкология от болници Acibadem в Турция, ще проведе безплатни консултации на 6 март 2021 г. в Кърджали и Пловдив. Консултациите са подходящи за пациенти с онкологични диагнози, които се интересуват от второ мнение или от възможностите за лечение.

Съвременното лечение на рака е все по-персонализирано, в зависимост от спецификите на раковите клетки и генетичните характеристики на конкретния пациент. Ново поколение „умни“ лекарства атакуват конкретни цели, разположени в раковите клетки. За разлика от конвенционалната химиотерапия, която засяга и някои здрави клетки наред с туморните, прицелните терапии се стремят да унищожат само тумора.

Друга новост в медицинската онкология е имунотерапията, която има за цел да накара клетките на имунната система да атакуват раковите клетки, както го правят с вируси и бактерии. Прилагането на имунотерапия започна преди няколко години при пациенти със злокачествен меланом и рак на белия дроб. Днес такъв тип лечение се прилага при почти всички видове рак, но след като се изследват характеристиките на конкретния тумор.

Консултациите на 6 март в Кърджали и Пловдив ще се проведат по медицински документи и с предварително записване на тел.032660192 (Офис Пловдив); 028511228(Офис София); +90 530 9768394 (на български език, с Viber и WhatsApp) или на мейл адресbulgaria@acibadem.com.

За допълнителна информация:

Елица Тодорова

ПР консултант

Тел. 0896324799

www.acibadem.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини