Задържаха пласьор на дрога с половин килограм марихуана

. Над половин килограм марихуана и 20 грама амфетамин са били открити и иззети при специализирана операция на РУ-Кърджали за противодействие на престъпността, свързана с наркотични вещества. Около 22,30 часа на 26 февруари за проверка бил спрян лек автомобил „Тойота“, управляван от 29-годишен. Полицейски служители открили у 31-годишен пътник суха листна маса с тегло 512 грама, която при тестване реагирала на марихуана. В хода на същата операция бил спрян лек автомобил „БМВ“ с 32-годишен водач. В колата било намерено бяло прахообразно вещество, 20 грама, което при тест реагирало на амфетамин. Наркотичните вещества са иззети, а по случая за срок до 24 часа са били задържани двама мъже на 30 г. и 31 г. Образувани са досъдебни производства за незаконно притежаване на наркотици и работата продължават разследващи полицаи в РУ-Кърджали.

Двама са били задържани в РУ-Кърджали за хулигански действия. Около 22,30 часа на 27 февруари възникнал скандал пред търговски обект в областния град. Свадата между трима мъже прераснала в сбиване, след което в полицейското управление били задържани двама от нарушителите на обществения ред на 32 г. и 53 г. Сектор „Охранителна полиция“ извършва проверката по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

Досъдебно производство за неиздължени издръжки е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 38-годишен натрупал дълг от 15 месечни вноски към малолетното си дете. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини