Запознайте се с новото кралско бебе

Запознайте се с новото кралско бебе - Август Филип Хоук Бруксбанк, който е деветият правнук на кралица Елизабет Втора. Малко след изписването му от болницата, неговата майка - принцеса Юджийн, разкри подробности за името, което със съпруга ѝ Джак решили да му дадат.

Щастливата майка сподели три нови снимки със сина си в Instagram, където благодари за хубавите пожелания, отправени към семейството ѝ по случай неговото раждане.

„Сърцата ни са изпълнени с любов към това малко човече“, написа тя и добави, че не намира правилните думи, за да изрази как се чувства след като е дала живот на момченцето.

Вместо да обърнат внимание на името, което новият кралски наследник ще носи, много британски медии отбелязаха начина, по който принцесата се е снимала – съвсем естествена, без натруфени тоалети и прически.

Самата Юджийн посочва, че снимките с малкия Август са направени от нейната акушерка, след едно от първите домашни посещения, които тя им е направила.

За разлика от Меган Маркъл, а по-рано и Кейт Мидълтън, които задължително се показаха с децата си пред болницата, представяйки ги публично пред медиите, принцеса Юджийн избира много по-семпъл начин, с който да запознае обществеността с бебето.

На основната снимка, качена от нея и в профилите на британския кралски двор, тя е с обикновена бяла туника или нещо като широка рокля, върху която носи спортно яке с набори. С тези дрехи тя показва на британците, че държи повече на удобството, отколкото на стила.

Все пак, в изчистената визия на внучката на Елизабет Втора има един основен акцент – кадифена повдигната диадема в цвят топаз, сложена небрежно на главата ѝ. Аксесоарът е един от най-търсените през последните няколко месеца. Според модни експерти, тя е на марката Jennifer Behr и струва 225 долара.

Иначе не бива да пропускаме, че гордият татко – Джак Бруксбанк, държи сина си, който е увит в плетена пелерина в подобен цвят.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини