Петима пострадаха в обърнат по таван автомобил при Звънарка

На 19.02.2021 г. на път в землището на с.Звънарка, общ.Крумовград, водач на лек автомобил, управлявайки го с несъобразена с пътните условия скорост е загубил контрол върху МПС, вследствие на което е излязъл извън пътното платно и се обърнал в нива. При ПТП са пострадали водача и 4 пътници в лекия автомобил. Пострадалите са без опасност за живота. Единият от пътниците е транспортиран за лечение в УМБАЛ гр.Пловдив с фрактура на ключица.Алкохолната проба на водача е отрицателна.

На 20.02.2021 г. служители на РУ Кърджали са установили, че в и около 2 търговски обекта са допуснати клиенти консумиращи храна и напитки – нарушение на противоепидемичните мерки, наложении със заповед на министъра на здравеопазването. Извършват се проверки.

В РУ Кърджали е образувано бързо полицейско производство срещу жител на общ.Крумовград, управлявал на 21.02.2021 г. в гр.Кърджали МПС след употреба на алкохол – 1.60 промила. Лицето е задържано за срок до 24 часа.

В РУ Кърджали се извършват проверки срещу 2 лица, управлявали МПС – автомобил и мотопед, нерегистрирани по надлежния ред.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини