ДПС-Ардино номинира д-р Ахмед Доган и Мустафа Карадайъ

Структурите на ДПС в Ардино единодушно номинирахапочетния председател на Движението д-р Ахмед Доган и лидера на партията Мустафа Карадайъ за депутатиот 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район за предстоящите парламентарни избори на 4-ти април. Това стана ясно след проведеното разширено заседание на Общинската организация на ДПС в града под Белите брези. Поради противоепидемичната обстановка в страната, заседанието се проведе онлайн от 9 различни точки от територията на общината.

Партийният форум бе уважен от областния лидер на ДПС в Кърджали Ресми Мурад. В него взеха участие и ръководствата на Младежкото ДПС в Ардино, Женското дружество, общински съветници, избрани от листата на ДПС.Отделнов онлайн заседанието се включи и областният лидер на Младежко ДПС Байрам Байрам.

Заседанието бе открито от председателя на Общинската организация на ДПС в Ардино ШахинБайрамов, който запозна членовете на заседанието с решенията на Централния съвет на ДПС, Областния съвет на ДПС и Общинския съвет на ДПС-Ардино.

Членовете на местните структури на ДПС в Ардино посочиха общо 20 номинации за депутатската листа в Кърджалийския многомандатен избирателен район. След самоотводи се сведоха до 14.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан си направи отвод от номинацията. „ Поел съм ангажименти пред цялата ардинска общественост да реализирамe заедно с екипа си, нашата визия за развитието на общината. Да изпълним всички обещания, които сме дали по време на предизборната кампания. Апелът ми е: „Можем да постигнем успех, когато сме единни, силни и отговорни!“, заяви инж. Изет Шабан.

В своето приветствие Областният председател на ДПС Ресми Мурад заяви, че предстоящите парламентарни избори са изключително важни. „Ние от област Кърджали ще работим за спечелването на вота на всички избиратели. Целта ние е на 4-ти април да имаме минимум 4-ти народни представители от листата на ДПС. За постигането на тази цел трябва да се мобилизират всички структури на партията от областта“, заяви Ресми Мурад.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини