9 °C

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!! Помогнете на Емел Емин от с. Воловарци!!

26-годишната Емел Реджеб Емин от с. Воловарци, община Кърджали се нуждае спешно от средства за Рехабилитация, от две години е на легло, при падане от височина получава счупване на гръбначния стълб, в поясната област и на двата крака. 
Лекувана е в ОАИЛ в болницата в Кърджали и в болницата "Свети Георги" в Пловдив последно е лекувана в Хирургичното оделение в Кърджали... 
Емел Реджеб Емин е в увредено общо състояние гръбначния мозък не е прекъснат и има надежда да проходи и да е сред нас отново.. 
За това са нужни средства с които семейството и не разполага освен това трябва да се извършват други платени процедури.. 
1-дин сейанс рехабилитация за 28-дни Струва 3000лв. НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ТОВА ЗАВИСИ ОТ НЕЯ [🙂] [🙂]  
Надяваме се ДОБРИ ХОРА ДА И ПОМОГНАТ!!!
Историята на Емел е много тежка, но това, което ме натъжава най-много е, че с нея сме на една възраст, а нейният живот е пълен с мъка и страдание.  

След падане от 4-тия етаж, Емел остава парализирана на 25г., когато целият живот е пред нея. [😔]  

Казва, че помни само как е лежала на бордюра 30 минути, преди някой да дойде. Първите й думи били „Жива съм“ и след това започва мъчението. 

Счупена пета, счупени прешлени, пълна загуба на усет от кръста надолу, операции и търсене на надежда в продължение на 2 години. 

Преди 2 седмици майка й се събужда посред нощ и я чува да плаче от болка в стаята си. Емел се опитва да прави няколко крачки на ден. 2-3 крачки и не й стигат сили за повече. 
В безизходица, без да знае какво друго да прави, решава да продаде булчинската си рокля и други нейни вещи, за да събере пари за рехабилитация. Докторите й дават надежда да провърви но рехабилитацията й струва 3,000лв на месец. 

Когато я попитах за какво мечтае най-много, тя каза: „Мечтая да отида на море и да поплувам във водата“, защото е прочела, че в морската вода има минерали, които са полезни за ставите и ще й помогнат да се възстанови по-бързо. 

Майка й ми каза, че били напълно загубени и им е било много тежко, но през последните дни няколко момичета са се свързали с нея и са обещали да й помогнат, момчета са им донесли хранителни продукти, а когато й казах, че ще дойда да я посетя, ми сподели, че от 3 дни не е спала от вълнение. 

Каза ми, че най-много е боляло заради това, че се чувствала изоставена и самичка, но когато е усетила подкрепата на хората, за пръв път от много време насам почувствала надежда и щастие.  

Лечението й ще се проведе в клиника „Сердика“, гр. София. 

Всеки, който иска да подкрепи Емел с мъничко дарение, може да го направи по следните начини: 

1. Титуляр: Emel Redzhep 
Сметка в евро: 
BG35STSA93000027696064 
2. Сметка в лева: 
BG86STSA93000025125034 
BIC : STSABGSF 
3. PayPal: 
http://Paypal.me/emelemin
 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Не проявявайте самоинициатива там, където са нужни колективни действия, ако искате да го приключите добре и в срок започнатото.Доверете се на партньорите си, говорете за намеренията си и търсете мнението им по всички общи въпроси. Вечерта ви ще е различна, но не неприятна. Ще забравите за грижите и ще се заредите с много положителни емоции.
27 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Постепенно се приближавате към целта си и не е изключено точно днес да я постигнете. Упоритата ви работа и непоколебимата увереност в успеха най-после ще бъдат удовлетворени. Не пропускайте да отбележите и подкрепата, която ви оказват най-близките ви хора. Покажете им своята признателност с недвусмислен жест.
27 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не допускайте натовареността ви днес да попречи на вече уговорени срещи с приятелите ви. Финансовите резултати от дейността ви може да не са в границите, които предвиждате, но ще ги имате. Каквито и да са даденостите, предстоят ви хубави моменти. Има на какво да се радвате, ако не го виждате, жалко за вас.
27 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Дистанцирайте се от всякакви дразнители и си осигурете творческа атмосфера край вас. Пред следващата седмица ви очаква разработването на определен проект, който започвате от днес. Сътрудниците ви ще останат удовлетворени от предложение, което правите и с готовност ще се включат в задачата.
27 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Притесненията ви ще отпаднат и ще получите повече, отколкото сте очаквали. Едно ново начало ще промени отговорностите ви, като по-голяма част от тях ще се трансформират в нови. Ще създавате перспективни връзки и ще общувате с хора, които ще са ви от полза. Ще се радвате на добро настроение и ще успеете да направите и някой друг щастлив.
27 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Търпението е ключа към успеха ви днес. С каквато и работа да се захващате, бъдете толерантни към другите и избягвайте конфликтите. Това ще ви спести време и доста главоболия. Постигате добри резултати в дейност, която сте си поставили като цел. Децата ще ви донесат радостни вълнения с успехите си.
27 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Разчупете леда в сърцето си, приемете любовта и загърбете всякаква злоба, завист и омраза. В професионален план нещата ви ще вървят блестящо, което ще предизвика доволство у вас. Направете малък подарък на любимия си човек, този жест на внимание ще подобри отношенията ви. Задръжте това топло усещане колкото се може по-дълго.
27 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Амбицирани сте да постигнете мечтата си. Високите ви цели изискват и смелост, която очевидно не ви липсва. При затруднения не се колебайте да потърсите подкрепа. Настроението ви ще е приповдигнато и от вътрешното ви усещането за нещо вълнуващо и хубаво. Споделете го с любимите си хора и нищо няма да го помрачи.
27 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не се плашете, ако днес в дома ви е малък хаос. Просто подходете с разбиране на неспокойствието на вашите близки и се опитайте да им помогнете, доколкото ви е възможно. Ако имате възможност да работите - направете го, няма да съжалявате. Имате твърде много енергия и най-разумно ще е да я оползотворите.
27 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Изразявайки увереността си, печелите привърженици и работата ви спори. Ще разширите възможностите си в бизнеса, ако откриете върху какво още да концентрирате енергията си. Ще ви предложат съдружие и ще споделите надеждата на някой за по-добро бъдеще. Любовта е до вас и ви вдъхновява.
27 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
С роднини ще се радвате на придобивки и приятни вести. В бизнес-отношенията и общите начинания е добре да синхронизирате действията с партньорите си, за да ускорите развитията в своя полза. Високите ви амбиции ще ви мотивират да поемете повече отговорности, но с ясна цел - печалба.
27 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ако говорите за това, което интересува другите, и двете страни ще спечелят. Това е особено важно за тези от вас, които си търсят работа. Опитайте се да убедите работодателя си, че квалификацията която притежавате, ще ви позволи да допринесете за личния си успех и за този на фирмата му.Денят ви ще бъде слънчев, само малко повече хъс и ще успеете.
27 фев 2021
Последни новини