Товарен "Ман" се възпламени по време на движение, няма пострадали

Товарен „МАН“ се запалил по време на движение вчера около 14 часа в село Кирково. Няма пострадали. Екип на РСПБЗН-Подкова загасил огъня, причинен от късо съединение. Изгорял двигателният отсек. Трима пожарникари от службата в Момчилград загасили запален комин на жилищна сграда след подаден сигнал в 21,45 часа снощи. Няма нанесени щети.

43-годишен с „Пежо“ при обратен завой на бул.“Беломорски“ в Кърджали блъснал „Форд“. Произшествието станало около 10 часа. Нанесени са материални щети на моторните превозни средства. Тестовете за алкохол на двамата водачи са с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

324 моторни превозни средства и 394 лица са били проверени в специализирана операция за подобряване на условията за безопасността на движение в областта. 116 са констатираните нарушения, за които са съставени 12 акта и 104 фиша по ЗДвП.

Нерегистрирано моторно превозно средство било засечено в хода на специализирана операция на територията на РУ-Крумовград. При проверка в село Бук се оказало, че 63-годишен се придвижва с мотопед, който не е регистриран и е без поставени регистрационни табели. Група „Охранителна полиция“ в управлението работи по случая с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини