Бабинден е, проф.д-р Черкезов с поздрав към медиците в родилната помощ

 Поздравление

                           на проф. д-р Тодор Черезов,дм

       по повод  Деня на родилната помощ 21 януари 2021г.

         УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

          В Деня на родилната помощ искам да поздравя всички Вас,които бдите денонощно над живота и неговото непрестанно продължение. Във Вашите ръце се появява най-свидното - рожбата в семейството и новия гражданин на нашата Родина. Бъдете здрави! Дарявайте с обич тези,които  Ви доверяват не само своя живот, но и своето бъдеще!

         Тази година празникът е различен. В дните на пандемия разбрахме ,че щастливите сълзи за новия живот са по-силни от сълзите на скръбта! Разбрахме,че доброто е господар на човешкото сърце. Доброто идва с Мъдростта, с Любовта, с Надеждата, с Вярата в победата над болестта.

        Бяхме свидетели и участници в добротворство, добролюбие и дарителство през цялата изминала година! Благодарим на всички, които ни оказаха огромна материална и духовна подкрепа.

        Новородените деца и щастието на родителите символизират,че това Добро има бъдеще, че въпреки всичко Доброто е победител в битката,която водим ежедневно.

        Скъпи съграждани,

        Надеждата,която този празник ни дава, ще победи страха и мрачните мисли, ще ни зареди с онази позитивна енергия,че животът продължава въпреки всички предизвикателства.

        Да се зарадваме и поздравим от сърце тези,които са помогнали и помагат на нашите деца да се появят на бял свят.

        Честит празник на светлината, на оптимизма и на бъдещето!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини