Съветник от ГЕРБ:Хасан Азис манипулира общественото мнение за Млечната кухня!

Разочарование от позицията на община Кърджали във връзка с обхвата на Млечната кухня изрази общинският съветник от ПП ГЕРБ Руслан Терзиев. На последната сесия на ОбС той внесе предложение да бъдат разкрити раздавателни пунктове по квартали, за да бъдат спестени транспортните разходи на младите семейства, които не живеят в централната градска част. Предложението обаче бе отхвърлено с аргумента           , че липсват подходящи помещения, а кухните към детските градини предлагали същата услуга.

Отказът на общината е подвеждащ, категоричен е Руслан Терзиев.Направих проверка и установих, че нито една детска градина във „Възрожденци“, „Веселчане“ или „Гледка“

не предоставя храна на деца, които не посещават съответната градина. Обидно е да се манипулират гражданите и да се афишира загриженост за децата на Кърджали, а на практика да се търсят евтини оправдания за една очевидна управленска неангажираност, подчерта съветникът от ГЕРБ.

Това съобщиха от местната централа на ПП ГЕРБ.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Во
    Володя
    1 0
    09:53, 30 дек 2020
    Морално не легитимните съветници на багдасара къде са? Те са с групата на Пеевски! Както до сега! Тях не ги интересува млечна кухня, а личните изгоди!
Последни новини