Том Круз е бесен на екипа на "Мисията невъзможна 7"

Том Круз е бесен на екипа си.

По-рано тази седмица разгневеният Том Круз навика двама членове на екипажа на снимачната площадка на "Мисията невъзможна 7" за неспазване на правилата на COVID-19 на снимачната площадка.

"Ако видя, че го правите отново, [факинг] изчезвате", казва Круз, както съобщава Variety.

В аудио клип, получен от Sun, Круз изразява разочарованието си от това, че хората не приемат сериозно предпазните мерки, особено след като снимат филм с голям бюджет в разгара на глобална пандемия:

"Ние сме златният стандарт. Върнаха се в Холивуд и правят филми в момента заради нас. Защото те вярват в нас и това, което правим. Звъня по телефона на всяко шибано студио през нощта, застрахователни компании, продуценти и те ни гледат и използват, за да правят своите филми. Създаваме хиляди работни места, вие мадърфакърс. Никога не искам да виждам това отново. Никога!"

По-нататък Круз изразява разочарованието си от това, че двамата членове на екипа пренебрегват правилата, защото "хората губят домовете си" поради спирането на индустрията и безотговорността на действията им може да доведе до бъдещи загуби.

"Не приемам вашите извинения ... Ние няма да затворим този шибан филм! Разбрано ли е? Ако го видя отново, изчезвате", продължи Круз.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини