Поредната пострадала при маневра на заден ход, пенсионер блъсна баба на паркинг в Кърджали

75-годишна пешеходка пострадала при пътнотранспортно произшествие вчера в Кърджали. Около 10,20 часа 67-годишен водач на „Опел“ при движение на заден ход на паркинг блъснал жената. Пострадалата била транспортирана до кърджалийската болница и след преглед настанена за лечение със счупване на коляното. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава разследващ полицай.

366 моторни превозни средства са били проверени в специализирана операция с цел подобряване обстановката по безопасността на движение в областта, контрол на водачите за употреба на алкохол и наркотични вещества. Констатираните нарушения на ЗДвП са 148 и за тях са съставени 15 акта и 133 фиша.

Глоби по 100 лв. са били наложени с решение на Районния съд в Кърджали на 17-годишен и 18-годишен по Указа за борба с дребното хулиганство. След възникнал конфликт двамата си разменили обиди, ругатни и удари. При скандала било счупено стъкло на врата в сградата, където младежите живеят.

 Проверка за кражба е започната в РУ-Джебел, след като на 14 декември от склад в землището на село Вълкович била изнесена дървесина. Група „Криминална полиция“ работи по случая. Издирва се извършителят на деянието.

 Екип на пожарната служба в Кърджали обезопасил паднал електрически стълб на улица в областния град след подаден сигнал вчера около 8 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини