Задържаха 36-годишна,подкарала пияна камион в Чифлик

Две бързи производства са образувани в РУ-Кърджалии за управление на моторни превозни средства след употреба на алкохол. В хода на полицейска операция на 13 декември около 3 часа в областния град за проверка бил спрян „Фолксваген“ с 31-годишен водач. Тестът за алкохол отчел 2,41 промила. Шофьорът отказал кръвна проба за анализ. Задържан е бил за срок до 24 часа в полицейското управление. Около 20 часа в неделя в село Чифлик била проверена 36-годишна, която управлявала товарен автомобил. Тестът за алкохол отчел 1,27 промила, след което жената отказала кръвна проба за анализ. Задържана е била за срок до 24 часа в РУ-Кърджали. Работата по двата случая продължават разследващи полицаи.

 Две са пътните произшествия в областта през последните три дни. Няма пострадали. По пътя Черноочене-Кърджали около 2,30 часа на 11 декември 21-годишен с “Фолксваген“ излязъл извън платното в канавка и се ударил в крайпътно съоръжение. Не е констатирана употреба на алкохол. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. По пътя от Ардино за Кърджали 24-годишна с „БМВ“ се блъснала в дърво. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

 11 огнеборци от службата в Кърджали загасили запален лек автомобил „Опел“ в село Бленика, горящи отпадъци в областния град и комин на жилищна сграда. Автомобилът изгорял, при другите два пожара няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини