Блъснаха млада жена на пешеходна пътека във "Възрожденци"

27-годишна жена била блъсната вчера около 18 часа, докато пресичала на пешеходна пътека на бул.“Христо Ботев“ в Кърджали от лек автомобил „Форд“, управляван от 49-годишен. Пострадалата отказала преглед от екипа на Спешна помощ. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. По пътя от Ардино към Кърджали, в района на село Кьосево, 59-годишен с лек автомобил „Нисан“ се блъснал в метална конструкция на автобусна спирка. Няма пострадали. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Екип на пожарната служба в Кърджали обезопасил и преместил катастрофиралата кола.

Нерегистриран лек автомобил „Мерцедес“ бил засечен от полицейски служители от РУ-Кирково в хода на специализирана операция. При проверка на автомобила, управляван от 43-годишен, станало ясно, че регистрацията е била прекратена на основание чл.143, ал.15 от ЗДвП за неизпълнено задължение за регистрация в двумесечен срок от придобиването на моторно превозно средство.

Екип на пожарната служба в Кърджали обезопасил пропаднала шахта на улица в областния град след подаден сигнал снощи в 22,45 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини