Мъртво пиян катастрофира посред нощ в центъра на Крумовград

Водач, употребил алкохол, катастрофирал тази нощ в Крумовград. „Фолксваген“, управляван от 21-годишен, се блъснал в паркиран „Нисан“ на ул.“Христо Ботев“ в града около 1,30 часа. Шофьорът бил прегледан от спешен екип в Крумовград и отказал да бъде транспортиран в кърджалийската болница. При направен тест за алкохол техническото средство отчело 2,57 промила. Издаден е талон за медицинско изследване е взета кръвна проба за анализ. Образувано е бързо производство по чл.343б, ал.1 от Наказателния кодекс. Екип на пожарната служба в града обезопасил автомобилите и почистил мястото на произшествието. Три пътнички в лек автомобил „Шевролет“ били прегледани в Спешното приемно отделение в Кърджали, след като автомобилът, в който пътували, се блъснал в метална еластична ограда по пътя между селата Дъждовница и Пъдарци на 24 ноември около 1 часа. 20-годишният водач загубил контрол над управлението. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат, съставен е акт по ЗДвП.

26-годишен се придвижвал с нерегистриран мотопед в село Чобанка, установили полицаи от РУ-Момчилград. При направена проверка станало ясно, че моторното превозно средство е без регистрация и табели. Група „Охранителна полиция“ в управлението работи по случая с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Нерегистрирано моторно превозно средство било засечено от полицаи от РУ-Крумовград в хода на специализирана операция тази нощ. Около 1,30 часа бил проверен 21-годишен водач на „Фолксваген“ и било установено, че автомобилът е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.15 от ЗДвП за неизпълнено задължение за регистрация в двумесечен срок от придобиването. Група „Охранителна полиция“ извършва проверка по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини