4 °C

Нови слухове за Galaxy S21 разкриват три модела и дисплей, променящ правилата на играта

Нов "теч" за Samsung Galaxy S21 разкри как може да изглежда смартфонът от следващо поколение на Samsung макар и под формата на фиктивен метален макет.

Продължавайки почти всекидневното си разкриване на информация за Galaxy S21, Ice Universe публикува в туитър изображения на фиктивни устройства, като ни дава първи поглед върху това, как Galaxy S21 може да изглежда в реалния свят. Това пък надгражда на рендерите на смартфона, които видяхме наскоро.

Можем да видим малко странната форма на камерата на Galaxy S21 при най-десния модел. Това поддържа предварително изтекли рендъри, които показват по-ясно изпъкналото стъкло. За разлика от правоъгълните камери на телефоните Galaxy S20 модулът на Galaxy S21 изглежда се увива около лявата страна на телефона, което го прави по-атрактивен като дизайн, отколкото при предишните телефони от серията Galaxy.

Извитите ръбове на Galaxy S21 също са най-изпъкнали в най-десния модел. Това може да се дължи на това, че е обърнат с лицето надолу и всички S21 имат извити гърбове, но е възможно това да е конкретно Galaxy S21 Ultra. По-ранните слухове твърдят, че S21 Ultra ще бъде единственият модел S21 с наистина извит дисплей, докато по-малките Galaxy S21 Plus и Galaxy S21 ще използват по-плоски панели.

Ice Universe твърди, че дисплеят на S21 Ultra ще се опреснява на различни стойности. Това звучи сякаш може да се отнася за честотата на опресняване на телефона, която досега слуховете сочеха, че ще бъде 120 Hz, подобно на тази в серията Galaxy S20. На пазара вече има 144 Hz дисплеи като например този на Asus ROG Phone 3 и няма причина новата серия Galaxy да не разполага с подобен панел, ако Samsung реши, че честотата на опресняване е приоритет.

Очакваме размерите и резолюциите на трите модела Galaxy S21 да бъдат същите като техните събратя от серията S20. Не очакваме Samsung да направи телефон с 8K дисплей, тъй като това е прекалено голяма резолюция за момента и такъв смартфон би използвал твърде много енергия.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 16.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер. С колегите си бъде коректни, както и с всеки друг, ако искате да приключите навреме и без нежелани последствия общите ви задачи.
16 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Несвойствени за вас занимания ще отнемат част от времето ви, но няма да съжалявате. Добри попадения в сферата на недвижимите имоти, както и в рекламата и бизнеса, като цяло. Нищо не е случайно, за успеха си сте работили много, днес ще берете плодовете от този труд. Движете се повече и общувайте с приятни хора.
16 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Денят ви ще е успешен и наситен с преживявания. Преуморявате се с работа, но има защо. Ще получите добра оценка и предложение за промяна на работното място. Финансовите придобивки ще ви радват, а също и доверието на хората към вас. Ще получите нови възможности за реализация и социален възход.
16 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Отнасяйте се с разбиране към градивната критика по ваш адрес. Със сигурност има какво да научите за себе си, въпреки опита и квалификацията ви. Истина е, че имате повече разходи през тези дни, но по-важно е, че ги правите с желание – за подаръци и други удоволствия. Настроението ви в никакъв случай няма да пострада.
16 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате върху какво да се съсредоточите, за това ще си спестите излишните приказки. Отдадени на работата си, ще се вглеждате в променящите се бързо събития и ще търсите своето място в тях. Няма да ви бъде трудно, с логичното си мислене и действия бързо ще си осигурите добри позиции.
16 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Активността ви ще ускори развоя на делата, насочвайки събитията в благоприятна за вас посока. В общуванията си бъдете търпеливи и не създавайте напрежение на хората, които не се отличават с вашите качества. По-възрастен човек ще ви заяви намеренията си относно предстоящо събитие.
16 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте особено привлекателни за околните, чувството ви за хумор и младежкото ви излъчване до голяма степен ще ви помогнат в деловите ви срещи. Дори по време на напрегнати преговори успявате деликатно да разведрите обстановката.
16 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Готовността ви да сте полезни и добрата ви подготовка, ще направят възможно постигането на всичко, с което се захванете днес. Ще получите потвърждение на казаното много скоро. Смелите ви ходове и вниманието на което се радвате, ще доведат до положителни развития в живота ви.
16 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Други от вас ще засилят общуването си с колеги и познати, помагайки им да подобрят душевното си равновесие. Силни сте и внушавате доверие и надежда, когато го желаете.
16 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Възползвайте се от собствената си изобретателност. Можете да бъдете доволни от себе си по отношение на деловите си ангажименти и това няма да е случайно. Стремете се към повече прозрачност във взаимоотношенията си с хората около вас. Забравете миналото и се съсредоточете върху настоящето.
16 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Поставяте си постижими цели, които няма да ви затруднят. Успявайки в намеренията си, ще подобрите вярата в собствените си сили, а с нея и мотивацията си да продължите напред. За награда ще изживеете вълнуващи мигове с човек, когото харесвате. Също така ще се ползвате от услугите на тези, които ви обичат.
16 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Здравословното и физическото ви състояние е отлично. Започвате добре новата работна седмица, имате много нови планове, върху които съсредоточавате усилията си. Напрежение е възможно да се появи от страна на интимния ви партньор, затова бъдете внимателни. Вие сте решаваща страна в случая.
16 яну 2021

Случаен виц

Последни новини