Главатарци се пукат по шевовете за Нова година, ”половин България” се стича да празнува тук

Зоната за отдих  Главатарци  се пука по шевовете за Нова година,”половин България” се стича да празнува тук. Хотелите и къщите за гости са резервирани още от лятото. Очаква се истинско „Вавилонско стълпотворение”,коментират хотелиери. Те уверяват, че ще бъдат спазени всички предписания на здравните власти за социална дистанция. Проблем остава обаче работното време,тъй като изискването е да се затварят ресторантите в 23,30 ч. и гостите няма да могат да дочакат в заведенията настъпването на Новата 2021 г.

 От комплекса „Главатарски хан” споделят, че всички пет корпуса са пълни. Те уверяват че ще се съобразят с ограниченията. В същото време подготвят и пакети за Коледа и за Студентския празник-8 декември.

 Хора се стичат от цяла България.Всичко е пълно.нямаме капацитет, споделят от комплекс „Рока”.

За Новогодишната нощ всичко е резервирано отдавна. Все още има възможности за коледен пакет,казват от къщата за гости „Бетула”.

В къщите за гости „Болярка” всичко е запазено още от лятото.Споделят,че заради рестрикциите празнуването на Новогодишната нощ в къщи за гости се предпочита,защото купонът е без ограничения.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Гр
    ГРАЖДАНИНА Х
    1 0
    09:32, 12 ное 2020
    Те хубаво резервирани ама господат от парламента като затворят пак всичко в началото на декември и ще си остане само еуфорията, че всичко е било резервирано.
    • Ни
      Николета
      0 0
      10:48, 12 ное 2020
      Гр ГРАЖДАНИНА Х,
      по-ведро моля, дали наистина мислите, че Декември месец всичко ще бъде затворено? Вие ако искате си останете вкъщи, определено аз лично не смятам да изпусна и това събитие от тази завета 2020. А относно 23,30, да се затвори всичко е абсолютно нелепо, не виждам как ще се съобразява някой с това, плюс нали "Главатарски Хан" покрива всички изисквания, разстояние ау.. та не виждам проблем..
Последни новини