Московчани недоволни от концерта на Бритни, звездата пяла на плейбек

Поп принцесата Бритни Спиърс е разочаровала феновете си в Москва, разкри в. "Комсомолская правда". Тя изнесе концерта "Цирк" в спортния комплекс "Олимпийски".

Зрителите платили за изявата на певицата от 2200 до 30 000 рубли са очаквали да пее на живо или поне да танцува добре, но не се е случило нито едното, нито другото. Спектакълът е протекъл вяло и безинтересно. Единственият път, когато зрителите са чули на живо гласа на Спиърс, е било докато е поздравявала залата с "Привет, Москва!"

Поп принцесата е пристигнала в руската столица на обед, придружена от баща си. Личният самолет на звездата се е приземил на летище Внуково-3. В Москва Бритни Спиърс е била без децата си. Тя не е пожелала да ги вземе със себе си, страхувайки се от руската мафия и "маниака от Русия", който напоследък непрекъснато й изпращал писма със заплахи. 

По време на краткия си престой в Москва звездата не е опитала нито едно от блюдата на руската кухня. Водела е със себе си личен готвач и си е носилапродуктите. Твърди се, че това не е първият път, когато Спиърс пристига в Русия. Говори се, че тя е била в Москва през 2006 г., за да пее на частното парти на руския олигарх Телман Исмаилов. За това получила 1 млн. долара. По всяка вероятност толкова е взела и този път за концертите си в Санкт Петербург и Москва.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини