9 °C

Преизбраха Милко Багдасаров за областен лидер на БСП в Кърджали

На провелото се на 29 октомври заседание на Областния съвет на БСП единодушно за областен председател бе преизбран Милко Багдасаров.В гласуването участваха председателитепо общини,на  обединенията:младежко,женско,ветерани и делегираните предста- вители на Общинския съвет на БСП в Кърджали. Всички са на едно мнение,че  за този моментБагдасаров е разпознаваемото лицеи най-добрия избор за водач на партията.Той е с голям професионален,експертен, политически и партиен опит, с голям авторитет в цялата област и партията.Член на НС на БСП,избран от новото национално  ръководство за председател и „министър в сянка” на Съвета по образование и наука.Новоизбраният председател предложи за свой пръв зам.председател на Областния съвет Георги Кючуков.Другите зам.председатели са  Теодора Каракостова – поема организационно-партийната дейност и Мария Филипова,председател на Общинския съвет на БСП в Крумовград-местна политика. Председателят на Младежкото обединение  Костантина Карабоюкова и Гроздан Грозев са секретари на областната структура. По време на заседанието бе обсъдена и актуалната политическа ситуация в страната и региона. Социалистите твърдо застават зад новото национално ръководство и неговите решения.Областният съвет си постави за цел БСП да бъде една от първите политически сили в региона на предстоящите парламентарни избори. Бе сформиран и Областен предизборенщаб, който започва работа по подготовката  и провеждането на изборите догодина.

Теодора Каракостова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (21)

 • 1
  Из
  Избирател
  1 0
  08:11, 30 окт 2020
  Болка голяма за хубавата, идейна БСП. Не обяснимо как такъв компрометиран с лъжите, клеветите, машинациите, манипулациите и задкулисните игри да бъде председател. Ненормално за Кърджали и БСП
 • 2
  Ко
  Компетентен
  1 0
  08:23, 30 окт 2020
  Клуб на БСП-Славейков-ЕООД, взаимно ЗАВИСИМИ! Този човек продължава да лъже, нас кърджалийци ни смята за балъци. Самопровъзгласи се за"министър в сянка", когато Позитано 20 казва, че изградените съвети не дублират Мин. съвет. Георги Свиленски зам. председател и председател на Предизборния щаб още на 19.10,22,59 ч по БНТ отсече"ТЕЗИ СЪВЕТИ НЕ СА ПРАВИТЕЛСТВО В СЯНКА"
 • 3
  За
  Запознат
  1 0
  09:02, 30 окт 2020
  30 години директор, 30 г. общин. съветник, 30г.общ.или обл. председател, волейбол, плажен волейбол и т. н. Говорят за ПРОМЯНА и МАНДАТНОСТ! Къде са?
 • 4
  Ис
  Истински
  1 0
  09:09, 30 окт 2020
  Този човек предаде кърджалийци на хората на Пеевски заради негови лични интереси. Безспорно свързан с задкулисието!
 • 5
  Къ
  Кърджалиец
  1 0
  09:27, 30 окт 2020
  С него и таково славейковско взаимно зависими ръководство на БСП, най вероятно 4 та или 5 политическа сила в кърджалийско. За огромно съжаление!
 • 6
  Ра
  Разочарован родител
  1 0
  09:40, 30 окт 2020
  Вместо да мисли занас и нашите деца, той с поставените си лица краде от залъка на децата ни от стола и закуските. Елате и вижте цените, все едно закусвалня тракийска гозба. Срам няма този човек, бил ми председател. Той трябва да бъде образец, а е обратното
 • 7
  Со
  СОЦИАЛИСТ
  1 0
  10:00, 30 окт 2020
  Хей б, бсп е идея, кауза е, не интерес! До вчера танцуваше със Сергей, Миков, Гергов и т. Н, а сега заставаш зад новото ръководство...?Що е то? Лицемерие!
 • 8
  Ив
  Ивайло
  1 0
  11:50, 30 окт 2020
  Фалшиво и гнило е такъв избор
 • 9
  По
  Подкрепа
  1 0
  15:05, 30 окт 2020
  От джамийското настоятелство в Девисилите ние подкрепяме председателя на Областния съвет, той черпи сезон есен с кубинска пура нощните часове
  • Не
   Не знам
   1 -1
   20:12, 30 окт 2020
   Вас какво ви пука неговия личен живот
 • 10
  Ня
  Някой
  1 -1
  20:11, 30 окт 2020
  Какво лошо видяхте от неговата страна,че толкова много се оплаквате
 • 11
  Да
  Даскал
  1 0
  22:13, 30 окт 2020
  Когато стане дума за грозната сезон есен в лятното съвместно плажуване Бяла и хавайската ти пура, която опъва страстно, в нещата се събуждаш и показваш засягане. Хората в боровец са по...... през к/ра ми е за теб и сезон грозен с гърди.
 • 12
  Къ
  Къдрава
  1 0
  08:32, 31 окт 2020
  Безсрамник, абониран член на НС на БСП 30 год., бивш сдс ар, подкрепаджия, купува в славейков човешки съвести, нашите ц***** са по чувствителни и държат на достойнството си отколкото той, дошъл в Кърджали от.... Виж се на огледалото, ОТТЕГЛИ СЕ!
 • 13
  Че
  Честен
  1 -1
  09:12, 31 окт 2020
  Ти си лъжец, интригант, крадец, женкар и себелюбец! Обградил се с хора безгръбначни, без мнение и те те избират, жалко за БСП, жалко за Кърджали. ИДИ СИ С МИР!
 • 14
  Св
  Свидетел
  1 0
  10:03, 31 окт 2020
  09.12 Той продължава да ги купува с държавни пари, с партийни похвати и средства в негов личен интерес, сляпо да му служат без да отчитат интересите на града.
 • 15
  Пр
  ПРАВИЛА
  1 0
  21:09, 31 окт 2020
  Тези"герои" защо не спазват соц. ДИСТАНЦИЯ?РЗИ да се произнесе. Самозабравилия се милко може да прави..... Позор за Кърджали и столетницата, позор за държавността!
 • 16
  Во
  Войник
  1 0
  21:56, 31 окт 2020
  Ето Министерски съвет в сянка:Премиер милко петров 30 години Т. Живков, първи вице Кючуков изцяло се продал на милко-част от клуб"Червеното" е негов търговски обект и т. н. Вице Каракостова специалист купуване с държ. пари гласове, кафе машина с ток от член. внос на членовете на БСП, протоколни машинации в интерес на вожда...... и т. н. Свински черва
 • 17
  Ра
  Разочарован
  1 0
  10:03, 1 ное 2020
  30 години няма спечелени избори от този човек
 • 18
  То
  Точен
  1 0
  10:17, 1 ное 2020
  10.03 какво чакаш от съвременния ЕНИЧАР?
 • 19
  Ед
  Един приятел
  1 -3
  13:26, 1 ное 2020
  Без да го познавате лично не говорете човека си върви по своя път и вие направете така вървете по вашия си път.
 • 20
  Чи
  чистак
  1 -1
  17:53, 1 ное 2020
  13.26 Тотално сбъркан човек, фалшив път!

Хороскоп за 28.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Доверието, което сте изградили сред другите ще направи денят ви по-добър и успешен. С енергия и хъс ще успявате, а това ще ви мотивира за повече усърдие и последователност в действията. Доброто си настроение ще пренасяте и в личните си взаимоотношения, ще доминират чувства на добронамереност и взаимопомощ. Дано не се отдръпнете от някого заради неразбирането му.
28 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Бъдете внимателни днес. Вероятността умишлено да ви заблудят е много голяма. Не се поддавайте на суетата си. Ще съжалявате, ако прибързано приемете отправено ви предложение. Личният ви живот постепенно приема желаната от вас насока. Успявате да извлечете най-доброто от това, което ви се предлага.
28 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се вдъхновите от свое постижение и ще се амбицирате да продължите напред. Запознанство с човек, чиито качества допълват вашите и е възможна дълготрайна връзка. Емоциите ще повишат настроението и ще се стараете повече за партньора си. Новина, свързана с работата ви. Подготовка за пътуване.
28 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще се радвате на засилен интерес от страна на обкръжението си. Може би той е продиктуван от вашите чудесни идеи и предложения, с които ги изненадвате. Не правете нищо прибързано, а внимателно обмисляйте действията си. Всякакви спонтанни реакции от ваша страна за момента са нежелателни. Ведрият ви тон може да ви помогне неимоверно много. В къщи се нуждаят от вас.
28 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Също ще ви предпазва и от грешки. Стремете се към успеха и не отлагайте нищо по пътя към него. Денят носи сполука във всичко,с което се захванете. Притесненията ви скоро ще отпаднат и настроението ви ще бъде чудесно.
28 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предпочитате да прекарате този ден сред семейството си като обърнете специално внимание на по-малките членове. Ще успеете да изпълните плановете, които имате по отношение на конкретен проект. За предпочитане е да не възлагате на човек от обкръжението си задача, с която той не е съгласен. Така ще си спестите много повече неприятности..
28 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Мислите ви са насочени предимно в дейността, която упражнявате. Нововъведения и промяна в организацията ще ви помогнат да повишите печалбата и да насочите час от финансите си за други неща. Жадувате за повече разнообразие и може да го постигнете, ако не се затваряте в себе си, а потърсите подходящите хора.
28 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С помощта на влиятелна личност или административна инстанция ще съумеете да разрешите отдавна тежащ ви проблем. Усилията ви в тази насока ще се увенчаят с успех, а това ще повиши и тонусът ви. Моментът е подходящ да си пуснете тото. Шансът е на ваша страна.
28 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Мобилизирани сте и ще можете да покажете итинските си способности. Залогът е голям, пък и не ви е останало място за избор. Не бива да прекалявате със стремежа си да сте на върха на всяка цена. Еуфорията може да ви постави и в деликатна ситуация. Децата ще ви поднесат приятни изненади.
28 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Въпроси от различно естество ще занимават представителите на знака, сред които по-важни са служебните, по бизнес и в подкрепа на здравето ви. Цените времето си и в тази връзка ще следвате стриктно програмата си. Позициите ви на работното място се стабилизират и това внася успокоение в напрегнатото ви ежедневие.
28 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се посветите на задача, която обмисляте от дълго време. Усърдието ви е гаранция за успех, каквото и да ви струва то. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, докато се стабилизират отношенията ви с човека, който ви създава повече грижи. Радостна новина, свързана с децата.
28 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задълженията ви днес няма да ви натоварват, напротив. Имате желание и амбиция да се впуснете в сфера, нова за вас. Привлечени сте от възможност, свързана с инвестиции, но и перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате, но въпреки това ви вълнува.
28 фев 2021
Последни новини