Зендая обяви два специални епизида на Еуфория, достъпни в HBO GO през декември

Награденият с Emmy® оригинален драматичен сериал HBO Еуфория ще се завърне с два специални епизода за радост на феновете на поредицата и на Зендая, която тази година получи наградата за най-добра женска роля за образа на Ру от сериала. Премиерата за България на първия от специалните епизоди е на 7 декември в HBO GO и по HBO.

Първият специален епизод проследява Ру и празнуването на Коледа. Той е по сценарий и режисура на създателя на сериала Сам Левинсън е озаглавен „Проблемите не са вечни“. В него участие взима и Колман Доминго (Живите мъртви, Еуфория). В първия сезон Колман е в ролята на Али, който се опитва да помогне на Ру (Зендая) да се справи със зависимостта си в клуба за взаимопомощ.
И двата епизода са заснети изцяло спрямо здравните мерки в момента и с грижа за екипа.

Еуфория получи три награди Primetime Emmy® тази година - за главна женска роля в драматичен сериал за Зендая, както и за грим (непротестичен)  и оригинална музика и текстове.
 
Оригиналният сериал на HBO е създаден от Сам Левинсън, който също е и изпълнителен продуцент, заедно с музиканта Дрейк, Рави Нандан и Кевин Тюрен. Американският сериал е създаден в партньорство с A24 и е базиран на едноимената израелска поредица, създадена от Рон Лешем и Дафна Левин от HOT.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини