Шахин Байрямов е новият председател на общинската структура на ДПС в Ардино

    Шахин Байрямов e новият председател на общинската организация на ДПС в Ардино. Той бе избран с пълно мнозинство по време на 10-ата редовна общинска отчетно-изборна конференция на ДПС-Ардино. Форумът се проведе в неделя в салона на градското читалище при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. Шахин Байрямов зае поста на досегашния председател на общинската структура на партията в Ардино инж. Изет Шабан. Новият лидер на ардинските депесари беше подкрепен единодушно от 207-те делегати на Конференцията, чрез явно гласуване.

    „Благодаря Ви за подкрепата и за това, че ме избрахте да направлявам този влак. Това е много важен момент от моя 50-годишен живот. ДПС е партията, която е създадена от сълзите и мъката на хората.Не случайно девизът на конференцията е обръщението на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган „ДПС е избор на съдба! Не съжалявам, че избрах такава съдба.“ Тук е мястото да му благодаря, защото той ни обедини, даде ни възможност да се борим за нашите съдби“, заяви Шахин Байрямов в първите минутислед избора му на ръководния пост.

    Гости на общинската конференция бяха зам.председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис, народният представител Адлен Шевкед. Тук бяха още председателите на общинските организации на ДПС в Кърджали иКрумовград –Лятиф Расим и Метин Байрамали.

    Отчет за дейността на Общинския съвет на ДПС в Ардино за периода от 2016 до момента представи инж. Мехмед Алиев,  организационен секретар на Общинския съвет на ДПС в Ардино. „Убедени сме и знаем, че трудностите винаги са ни мотивирали и действали в положителна посока за максимално сплотяване на организациите. Нека всички да застанем зад целите, които ще начертае този форум и единни и сплотени да работим за постигането им“, заяви в края на отчета инж. Мехмед Алиев.

    Областният лидер на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан направи политически анализ на ситуацията в общината,. Той изказа своите благодарности към всички присъстващи в залата, както и към всичките 5 000 избиратели от територията на общината, които са гласували за ДПС. „Надявам се, че с новоизбрания Общински съвет на партията ще подобрим чувствително картината в общината. Тя е добра, но още има какво да се желае. Общинският съвет ще работи през целия мандат и ще дава задачи на общинския кмет и Общинския съвет, които трябва да ги решим в полза на хората, като колективен орган на партията“, заяви инж. Изет Шабан.

    Народният представител Адлен Шевкед отбеляза, че за нея е огромна чест да бъде отново в Ардино. „Вълнението ми е още по-голямо, че присъствам на този важен форум. Виждам, че хората тук, както е казал почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган „ДПС е избор на съдба! Не съжалявам, че избрах такава съдба, са избрали  ДПС за съдба. Надявам се заедно да продължаваме да градим тази наша съдба“, заяви Адлен Шевкед.

    В своето приветствие, зам.председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис заяви, че Ардино винаги е била една от общините, която е фактор за вътрешна партийна стабилност, зрялост и мъдрост в организацията. „Поздравявам Ви за чудесния резултат, който постигнахте по-време на местните избори през октомври 2019 г. Както сме в навечерието на една година от провеждането на местните избори, сега ние сме и в навечерието на следващите парламентарни избори. Сигурен съм, че Кърджалийска област ще направи всичко възможно, за да подобри още повече  своите резултати и да даде своя принос за доброто представяне на ДПС в следващите парламентарни избори“, заяви д-р инж. Хасан Азис.

    Делегатите избраха нов 21-членен Общински съвет на ДПС. Общинската конференция излъчи и 37 делегати за Областната конференция на ДПС, която ще се проведе в средата на ноември. Излезе и с решение на предстоящата 10-ата Национална конференция да бъде издигната кандидатурата на Мустафа Карадайъ за председател на ДПС.

    Шахин Байрямов е роден на 15 януари 1970 година в Ардино. Завършил е

    Селскостопанския техникум „Н.Й.Вапцаров“ в Кърджали. Той е общински съветник от ДПС в местния парламент за четвърти пореден мандат. Член е на Общинския съвет на ДПС в Ардино от 2008 година.  Има частен бизнес в сферата на горите. Семеен. Има двама сина.

    Гюнер Шукри

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини