5 °C

Шахин Байрямов е новият председател на общинската структура на ДПС в Ардино

  Шахин Байрямов e новият председател на общинската организация на ДПС в Ардино. Той бе избран с пълно мнозинство по време на 10-ата редовна общинска отчетно-изборна конференция на ДПС-Ардино. Форумът се проведе в неделя в салона на градското читалище при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. Шахин Байрямов зае поста на досегашния председател на общинската структура на партията в Ардино инж. Изет Шабан. Новият лидер на ардинските депесари беше подкрепен единодушно от 207-те делегати на Конференцията, чрез явно гласуване.

  „Благодаря Ви за подкрепата и за това, че ме избрахте да направлявам този влак. Това е много важен момент от моя 50-годишен живот. ДПС е партията, която е създадена от сълзите и мъката на хората.Не случайно девизът на конференцията е обръщението на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган „ДПС е избор на съдба! Не съжалявам, че избрах такава съдба.“ Тук е мястото да му благодаря, защото той ни обедини, даде ни възможност да се борим за нашите съдби“, заяви Шахин Байрямов в първите минутислед избора му на ръководния пост.

  Гости на общинската конференция бяха зам.председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис, народният представител Адлен Шевкед. Тук бяха още председателите на общинските организации на ДПС в Кърджали иКрумовград –Лятиф Расим и Метин Байрамали.

  Отчет за дейността на Общинския съвет на ДПС в Ардино за периода от 2016 до момента представи инж. Мехмед Алиев,  организационен секретар на Общинския съвет на ДПС в Ардино. „Убедени сме и знаем, че трудностите винаги са ни мотивирали и действали в положителна посока за максимално сплотяване на организациите. Нека всички да застанем зад целите, които ще начертае този форум и единни и сплотени да работим за постигането им“, заяви в края на отчета инж. Мехмед Алиев.

  Областният лидер на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан направи политически анализ на ситуацията в общината,. Той изказа своите благодарности към всички присъстващи в залата, както и към всичките 5 000 избиратели от територията на общината, които са гласували за ДПС. „Надявам се, че с новоизбрания Общински съвет на партията ще подобрим чувствително картината в общината. Тя е добра, но още има какво да се желае. Общинският съвет ще работи през целия мандат и ще дава задачи на общинския кмет и Общинския съвет, които трябва да ги решим в полза на хората, като колективен орган на партията“, заяви инж. Изет Шабан.

  Народният представител Адлен Шевкед отбеляза, че за нея е огромна чест да бъде отново в Ардино. „Вълнението ми е още по-голямо, че присъствам на този важен форум. Виждам, че хората тук, както е казал почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган „ДПС е избор на съдба! Не съжалявам, че избрах такава съдба, са избрали  ДПС за съдба. Надявам се заедно да продължаваме да градим тази наша съдба“, заяви Адлен Шевкед.

  В своето приветствие, зам.председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис заяви, че Ардино винаги е била една от общините, която е фактор за вътрешна партийна стабилност, зрялост и мъдрост в организацията. „Поздравявам Ви за чудесния резултат, който постигнахте по-време на местните избори през октомври 2019 г. Както сме в навечерието на една година от провеждането на местните избори, сега ние сме и в навечерието на следващите парламентарни избори. Сигурен съм, че Кърджалийска област ще направи всичко възможно, за да подобри още повече  своите резултати и да даде своя принос за доброто представяне на ДПС в следващите парламентарни избори“, заяви д-р инж. Хасан Азис.

  Делегатите избраха нов 21-членен Общински съвет на ДПС. Общинската конференция излъчи и 37 делегати за Областната конференция на ДПС, която ще се проведе в средата на ноември. Излезе и с решение на предстоящата 10-ата Национална конференция да бъде издигната кандидатурата на Мустафа Карадайъ за председател на ДПС.

  Шахин Байрямов е роден на 15 януари 1970 година в Ардино. Завършил е

  Селскостопанския техникум „Н.Й.Вапцаров“ в Кърджали. Той е общински съветник от ДПС в местния парламент за четвърти пореден мандат. Член е на Общинския съвет на ДПС в Ардино от 2008 година.  Има частен бизнес в сферата на горите. Семеен. Има двама сина.

  Гюнер Шукри

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Още новини

  Хороскоп за 19.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще доведете до край започнати дела или други, не по-малко важни за вас начинания. Очаквани новини, постигане на споразумения и подписване на договори са сред положителните развития, които ще ви носят доволство. На трудностите не се спираме, те са част от играта, наречена живот и без тях не бихте били това, което сте.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съсредоточете се, от обективната ви оценка ще зависят делата ви не само днес, но и в бъдеще. Разногласията ви с хора, които не са запознати с проблемите в работата ви е налице, но въпреки това ще се представите на ниво. С други ще установите ползотворно сътрудничество, което ще продължи за дълго.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Без да се притеснявате от ничие мнение, открито ще изразите отношението си към нещата и хората, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. Ще ги приобщите към себе си и заедно ще сътворите нещо значимо. Материални придобивки за по-напористите от вас, но и другите ще има какво да ги радва.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Добро начало на седмицата и най-вече за професионалните ви дела през следващите дни. Партньорски договорености ще ви направят по-смели в работата по реализацията на конкретни задачи от сферата на общите ви интереси. Други ще поставят начало на нов бизнес или друга заетост, за която са се подготвяли. Развития и в личен план.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Успявате да се справите с изненадите, които ви поднасят конкурентите ви. Подходът ви е доста гъвкав и ви позволява много по-голяма свобода на действие. Може да се изкушите да предприемете доста рисковано начинание. Печалбата наистина може да е внушителна, но преди да достигнете до нея ще се наложи да преминете през доста тежки изпитания.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изис-ква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  С дипломатически похвати ще излезете от деликатна ситуация, потискайки емоции и пристрастия. Имате опит и от по-сложни моменти, а и мотивацията ви е налице, от вас се очаква много. Ако изразите уважението си към жените в живота ви, ще заздравите връзките помежду ви. Романтична вечер за много от вас.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Възможно е да сте повече натоварени, но затова пък ще успеете да се справите с нещата, които зависят от вас. Само трябва да вярвате на хората около себе си. А може би точно това е възможно да ви убягва днес. Постарайте се да не бъдете подозрителни. Ще бъде добре, ако се погрижите и за себе си.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ценете по-добре времето си днес, имате толкова много задачи. Останалите от миналото ви проблеми ще напомнят отново за себе си. Истина е, че трябва да приключите веднъж за винаги с тях, за да не ви връщат пак и пак. Имате силна интуиция, послушайте я. Бъдете внимателни при работа с бързо оборотни машини.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не изпадайте в меланхолия, вдигнете поглед, опитайте се да не мислите само за любимия човек. Проблемите между вас няма да намалеят с безконечни анализи и самообвинения. Ако вие сте сгрешили с нещо намерете сили да поискате прошка. Съсредоточете се в работата си и оживете скучната атмосфера там.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  С хъс и желание ще работите за справяне с трудностите, които възпрепятстват работата ви и в крайна сметка ще успеете. Наред с това ще обърнете внимание и на други не по-малко важни неща, каквито са семейството и нуждите на близките ви. Позволете си повече нежност в отношението си към тях, заслужили са го.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Насочете енергията си в делови начинания. Ще имате бързи реализации, а в личен план – постигнати мечти. С печелившите си идеи ще впечатлите бизнес – партньори и колеги. Не са ви чужди желания за развлечение и романтична близост. Дава ви се да имате силно влияние върху другите, направете така, че да повдигнете духа им.
  19 яну 2021
  Последни новини