5 °C

Милко Багдасаров е министър на образованието в кабината в сянка на БСП

Лидерът на социалистите в област Кърджали Милко Багдасаров е министър в кабинета в сянка на БСП.Той бе определен за председател на съвета по образование на столетницата по предложение на Изпълнителното бюро. Кандидатурата му бе гласувана от Националния съвет.

  Вчера на пленум социалистите определиха 17 съвета, единият от които по образование. Председателите им ще определят посоката на политиките, които партията ще предприеме.

 Не може да се говори за класически кабинет в сянка, но избраните председатели ще имат големи отговорности, сподели за медиите Таско Ерменков от НС.

За Кърджали бг вести Милко Багдасаров сподели, че председателството на Съвета по образование е голяма отговорност. Има сериозни проблеми в сферата на висшето образование и за целта в съвета са привлечени видни професори.

Багдасаров каза, че избирането му е признания за областната организация на БСП. Ние винаги сме се съобразявали с конгресните решения, включително за председател на партията и това е било в основата на единството на областната организация, коментира още Багдасаров.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

 • 1
  За
  ЗАПОЗНАТ
  1 -2
  09:29, 19 окт 2020
  Поредна манипулация и лъжа! Няма покритие между МС и изградените съвети към НС на БСП,които ще предлагат алтернативни секторни политики!
 • 2
  Со
  СОЦИАЛИСТ
  1 -1
  09:40, 19 окт 2020
  Няма дублиране на състава на МС с изградените съвети и комисии. Винаги са изграждани до сега такива помощни органи към НС на БСП. ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА!!!
 • 3
  Уч
  УЧИТЕЛ НО НЕ ОТ НЕГОВИТЕ
  1 -2
  09:43, 19 окт 2020
  Както винаги и ще си остане във вечна сянка но с мерака си на несеменяем номенклатурчик.
 • 4
  Ст
  Станимир
  2 -1
  09:58, 19 окт 2020
  Не познавам друг партиец от Кж, който да лъже под път и над път по нагъл и безсрамен начин своите членове и нас кърджалийци. Има огромен дефицит на МОРАЛ! Докога БСП ще търпи абонирания чл. на НС, 30г.директор,30 г общински съветник, 30 г. председател БСП Кж и т. н. Няма ли МАНДАТНОСТ за самовлюбения.......????!!!
 • 5
  Гр
  Гражданин
  2 -1
  10:14, 19 окт 2020
  Не му омръзна да се занимава с лъжи и клевети по свои другари, да манипулира и да върти интриги. Докога Кърджали ще го търпи? За личните си интереси предаде кърджалийци на хората на Делян-ДПС
 • 6
  Чл
  Член на БСП
  2 -2
  10:50, 19 окт 2020
  Незабавна оставка на този феодал, кариерист!
 • 7
  Ре
  реалист
  2 -3
  13:20, 19 окт 2020
  Честито на г-н Багдасаров ! Заслужено доверие и оценка за дългогодишния му труд в сферата на образованието ! Изключително ценен професионалист !За знанията и уменията възраст няма !
 • 8
  Гл
  Гласуващ бсп
  1 -3
  13:27, 19 окт 2020
  Още не са се включили в дарителската кампания за болницата морално не легитимните общински съветници на багдасара
 • 9
  По
  Познавач
  1 -3
  13:35, 19 окт 2020
  13.20 Добре, че се..... самохвалко
 • 10
  По
  ПОЗНАВАЧ
  1 -2
  13:36, 19 окт 2020
  Хронично болен кариерист - б а г д а с а р о в. Срам за кърджали. № 4 добре го е написал
 • 11
  Из
  Избирател
  1 -2
  14:24, 19 окт 2020
  На местните избори ние къджалийци му развалихме схемата по листата-Даниел Делчев от 14 място го направихме шампион, би го яко, застана първи.,а Назми Мюмюн от 13 място го свалихме на трето място в партийната класация. А неговите безжизнени съветници са далеч от резултатите и на адв. Сталв, Гроздан, Галя Атанасова и др. Кючуков има само 79 гласа, срещу 350 на Даниел, Назмито близо 200 преференции
 • 12
  Къ
  кърджалиец
  1 -1
  14:34, 19 окт 2020
  неговите китки с купените гласове каракостова, сезон есен с гласовете на ДПС, нощните часове му държи кубинската пура.... срам няма този човек! 14.24
 • 13
  Ко
  Контра реалист
  1 0
  15:44, 19 окт 2020
  13.20 Гатанка за първи клас,сам поръчва, сам плаща с партийни и държавни пари, сам си ги пише, сам си вярва........ върха на наглостта и безсрамието!
 • 14
  Ро
  РОДИТЕЛ
  3 -2
  16:41, 19 окт 2020
  Училище славейков - клуб на бсп.няма ли инспекторат няма ли държава да му покаже вратата. Гладе ще остане защото не е свикнал на работи а само с партийни лозунги и пушилки да преживява досега. Облъчва учениците а поне да беше с нещо полезно .
 • 15
  Ку
  Кухнята
  1 -2
  17:56, 19 окт 2020
  зам. министър каракостова да му оформя
  лъжливите протоколи за величие, зам. министър сезон есен за плажуване в бяла и пура, марианка зам. по хора и кючеци.... ха, ха, ха.
 • 16
  Ко
  Компетентен Анонимен
  1 -2
  08:55, 20 окт 2020
  Години наред краде от залъка на 1500 деца чрез поставяни стари изкофели комуняги Дончева-Бабунски, от стола и закуските. Волейболистите плачат, че краде от техните пари. Изхода е един! ОСТАВКА!
 • 17
  Ак
  Актуален
  1 -1
  11:39, 20 окт 2020
  Георги Свиленски БНТ:"Тези съвети не са правителство в сянка"! Гладната кокошка в Кърджали просо не престана да сънува! Незабавна оставка, че нас кърджалийци продължава да ни ЗАБЛУЖДАВА!

Още новини

Хороскоп за 01.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес сте доста заети, но вършите всичко по отличен начин. Намирате време дори за незначителни неща, а това се дължи на безупречната ви организираност. Не допускайте на нищо да нарушава графика ви, тъй като това няма да се отрази добре на очакванията ви.
01 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се отказвайте от целите си, перспективите са обещаващи. С повече активност и добра организация ще се адаптирате към промените, колкото и да не ги отчитате като факт. Вътрешни противоречия ще ви изправят пред необходимостта да вземете бързи решения, отнасящи се до вас самите.
01 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
01 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Акумулираната от вас енергия ще се прояви по подходящ начин и скоро ще може да се поздравите с практични реализации. Новости и от личен характер ще зарадват някои от вас, особено самотните Раци. Започната връзка ще продължи дълго. Вниманието и нежността, на които се радвате ви правят по-добри.
01 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работете сериозно днес, тъй като развитието на делата ви в близко бъдеще зависи до голяма степен от днешния ден. Подходете с търпение към бюрократичните неуредици и не хабете нервите си за дреболии. Замислете се за сериозни инвестиции.
01 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Нищо не е невъзможно за вас, щом веднъж сте решили да действате. Само внимавайте, да не предизвикате съдбата с агресивната си намеса в отношения и събития, в които е по-добре да стоите настрана. Ако целите ви са свързани с бизнеса или професионалната кариера ви очаква натоварена програма.
01 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте. Има какво да покажете и на какво да се научите.
01 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се преуморявайте, ангажиментите ви са достатъчни за повече от едни човек, за да поемате нови. Потърсете свой начин да си починете, като се освободите от натоварващи мисли и обновите силите си. Така ще се подготвите и по-добре за предстоящите си изяви, за които сте нетърпеливи.
01 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си. Оставете другите сами да решават бъдещето си, вие се погрижете за своето. Но и не оставяйте в близките си впечатления за отчуждение.
01 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
01 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Съсредоточете енергията си в творчески проекти и ще постигнете забележителни резултати. Внимавайте да не се разминете с една изгодна сделка. Очертава се служебно пътуване, което ще отвори шанс за служебен просперитет.
01 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Повече се вслушвайте в мнението на специалистите и не пристъпвайте съветите им. Във ваш интерес е да се поддържате в добра форма и да не прекалявате с нищо. Начинанията, с които се захващате могат да бъдат успешни, ако смекчите тона си в отношенията с колегите и приведете в ред личните си дела. Не се разпилявайте.
01 дек 2020
Последни новини