ГЕРБ-Кърджали защити Цвета Караянчева с декларация

ПП ГЕРБ Кърджали категорично се противопоставя на злоумишлените опити на политическото задкулисие, дирижирано от старата – нова коалиция между БСП иДПС, да „обезглави“ българския парламент като отстрани неговия легитимно избран председател с напълно несъстоятелния аргумент, че брани авторитета на Народното събрание. Възразяваме срещу поисканата от тях оставка на Цвета Караянчева с фиктивния мотив: нарушаване на Kонституцията и законите на страната. Зад нея прозират нечисти тяснопартийни интереси, зле прикрити лидерски амбиции,  клиентелизъм, реваншизъм и жажда за власт, замаскирана като героична наполеонова поза.

Цвета Караянчева е естествен, не назначен политически лидер, който вече 13 години се бори с хегемонията на ДПС в смесените райони.  Това видимо е непростим гряхза ДПС и огромна заплаха. Защо иначе партията ще бъде основен двигател на публичното обругаване на един достоен човек, силна жена и водач на борбата срещу монополизирането на Кърджали от ДПС. На принципа „Два конгреса - една цел“ социалистите и ДПС не крият амбициите си да получат поста на Цвета Караянчева по служебен път. Опомнете се, политическиброкери! Пътят към властта не минава през гилотината, минава през редовните избори и доверието на българските граждани!

Това съобщиха от местната централа на ПП ГЕРБ в Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ог
    Огнян Александров
    1 -1
    19:09, 14 окт 2020
    Защо ли декларацията ми заприлича на доклад на партиен секретар във защита на партиен другар ?
    Ами защото наследниците на БКП са ГЕРБ ! Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено !
    Какво ще правят герберите без кадровика и кой ще ги назначава на държавната хранилка ??? ...
  • 2
    Та
    така
    4 0
    19:37, 14 окт 2020
    Така се запъва магарето пред леда защото знае, че ще падне. Ами то котилото си е от герб кърджалито, щото и министър-председателя я нарече пкп. Щото не знаеше за пекинската патица. Искат ограмотяване тези от къджали, защото на света трябва да има достоинство. На това ли ни учи тази пкп.
  • 3
    99
    99
    3 0
    20:25, 14 окт 2020
    Тя е една проста кп .

Още новини

Последни новини