Кейт Уинслет ще се превъплъти в българката Ружа Игнатова

Носителката на "Оскар" Кейт Уинслет ще се превъплъти в българката Ружа Игнатова. Това ще се случи в новото заглавие от филмографията на звездата - Fake!, което ще проследи измамата с криптовалута OneCoin, пише "Монитор".

Сюжетът ще се базира на предстоящата едноименна книга на Джен Макадам и Дъглас Томпсън, която ще разказва истинската история на Макадам и нейното участие в схемата на OneCoin. 

OneCoin е основана през 2014 г. компания, базираната в България, която следва типичната структура на многостепенна маркетингова схема, но с измама вътре, пише Cointelegraph. Компанията не предлага продукти или членства, които да се търгуват; вместо това OneCoin предлагала криптовалута, за която организаторите твърдят, че е следващият биткойн.

Освен с участието си пред камера в главна роля, Уинслет ще подкрепи проекта и от позицията на продуцент. Режисьор ще бъде Скот Бърнс.

Fake! не е единственият проект, който се готви във връзка с измамата на Игнатова. Би Би Си разработва подкаст по темата, който се очаква да излезе скоро.

Източник: novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини