Кърджалиец плаши с убийство съпругата си рано сутрин, задържат го

За отправени закани за убийство към съпругата си 47-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали. Заплахите били отправени при скандал около 4 часа на 3 октомври. Проверката се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в управлението с оглед на чл.144, ал.3 от Наказателния кодекс.

След скандал и сбиване двама са били задържани в РУ-Кърджали. Инцидентът станал на 2 октомври около 16 часа в областния град. По първоначални данни свадата възникнала по имотни въпроси между 36-годишен и 50-годишен, след което прераснала в размяна на удари. Двамата са били задържани за срок до 24 часа. Проверката по случая се извършва от сектор „Охранителна полиция“ по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

14-годишен извършил две кражби, установили полицейски служители от управлението в Кърджали. След подадени сигнали за изчезнали велосипед и тротинетка от улица в областния град и извършено издирване бил установен авторът на кражбите. Непълнолетният успял да пласира откраднатите средства за придвижване, полицейските служители са ги намерили и иззели. Работата по случаите продължават сектор „Охранителна полиция“ и инспектор от Детска педагогическа стая.

Досъдебно производство за кражба е образувано в РУ-Кърджали. От разбито помещение в областния град били откраднати: електрожен, два ъглошлайфа, казан и 40 буркана със зимнина. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Издирва се извършителят на престъплението.

Служители от РУ-Кирково издирват извършител на кражба на генератор от товарен автомобил „МАН“. Колата била паркирана в землището на село Подкова, а кражбата извършена в нощта срещу 2 октомври. Група „Криминална полиция“ продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини