Предпочитанията ви за храни издават вашия характер

1. Ако обичате сухо вино и пресни плодове.

Най-вероятно сте спокойни, уравновесени и открити личности, с чувство за дълг. Не толерирате лъжата и лицемерието. Държите на честните отношения. Предпочитате да казвате истината дори когато рискувате да засегнете другите. Очаквате същото и от хората, затова често се разочаровате.

2. Ако предпочитате полусухо вино и по-рядко ядете плодове.

Тогава сте импулсивни и екстровертни и невинаги изпълнявате дълга си. Вие сте повече креативен и хаотичен човек, отколкото подреден и робуващ на правила и ограничения. Въображението ви няма граници.

3. Ако пък много обичате люто.

Вие сте хора на риска, които са склонни да проявяват дързост. Лесно ви омръзват нещата. Сменяте без проблем работата си, дори мястото си на живеене. Не се привързвате към притежания и материални придобивки. Държите само на човешките отношения. Неврологът д-р Алън Хирш обяснява: „Най-вероятно любителите на пикантни храни точно по тази причина избират професии, в които непрекъснато се изправят пред предизвикателства и трябва да се доказват“.

4. Ако обичате да похапвате сладко и черен шоколад.

Вие обичате да сте в центъра на вниманието и околните често ви смятат за арогантни. Не се страхувате да взимате думата и да изказвате открито мнението си. Обичате хората да ви слушат и сте склонни да командвате. Лесно печелите уважението на околните, защото изглеждате уверени и сигурни в това, което казвате, и в нещата, които правите. Родени сте за лидери.

5. Ако обичате млечен шоколад.

Любителите на млечния шоколад са по-скоро интроверти – за разлика от феновете на натуралния, които подхождат по-открито към околните. Вие сте по-затворени и самовглъбени. Имате задълбочено отношение към света и живота. Отговорни сте и държите на думата си. Говорите малко, но каквото кажете е на място. Хората се вслушват в думите ви.

6. Ако обичате да похапвате солени лакомства.

Който обича солени лакомства като чипс, по-добре да не упражнява професия, свързана с работа на бюро. Такива хора обичат разнообразието и лесно се ентусиазират. Трудно можете да се задържите на едно място. Склонни сте да се впускате във всякакви приключения, стига да ви носят адреналин. Вие сте човек на риска, истински приключенец. Скуката ви плаши. Еднообразието ви уморява.

7. Ако обичате да похапвате едновременно сладко и солено.

Ако ви харесва да редувате соленото със сладко,  по всичко изглежда, че сте креативни и интелигентни личности. От друга страна, със сдържаността си често неволно отблъсквате околните. Понякога оставате неразбрани. Предпочитате не работата в екип, а такава, която изисква усамотение и съсредоточеност. Не се отказвате от нито един проект, докато не го видите успешно завършен – и в личен, и в професионален план.

Източник: Obekti

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини