18 °C

Милко Багдасаров ръководи "Славейков" вече 30 години


С мило тържество изненада колегите си днес директорът на най-голямото училище в южна България Милко Багдасаров. На днешната дата преди 30 години той поема юздите на СУ "Петко Рачов Славейков" в Кърджали и го ръководи повече от успешно. В кратката си реч той нарече учителите свое семейство и сподели, че останалата част от семейството му ще бъде в училището на 15 септември. От своя страна педагогическият колектив изненада 30-годишния юбиляр с негов портрет, нарисуван от художника Недим Мустафа, който е и преподавател по изобразително изкуство в "Славейков". Учителите пожелаха на директора си да е все така енергичен, креативен, вечно млад и да води училището за шампиони към още повече победи.
Най-големият педагогически колектив в страната е именно в Средно училище "Петко Рачов Славейков". Към днешна дата учениците са повече от 1660 от подготвителна група до 12 клас. Въпреки всички предизвикателства на новото време учебният процес и извънкласните дейности са организирани по възможно най-добрия начин. Училището е еталон, от който вземат пример много учебни заведения в страната.
Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Уч
  учител
  5 -4
  10:54, 11 сеп 2020
  до напика----не. така са номенеклатурците. до живот или по точно като в началото на изречението.
 • 2
  Уч
  Учител
  4 -3
  14:01, 11 сеп 2020
  Оставка!
 • 3
  Ив
  Иван
  4 -3
  14:05, 11 сеп 2020
  Училището превърна в клуб на БСП! С държавни пари купува съвести, достойнство и морал! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!
 • 4
  За
  Запознат
  3 -3
  14:09, 11 сеп 2020
  Изчерпан, компрометиран, двуличник, лъжец, интригант! ОСТАВКА!
 • 5
  Зк
  ЗКПЧ-то
  4 -3
  15:13, 11 сеп 2020
  Време е да си ходи
 • 6
  Пе
  Петко
  3 -3
  15:32, 11 сеп 2020
  Училището му е последна грижа, гледа от къде да открадне, от волейбол, партия, община. Плажува в Бяла лято2020 с сезон ЕСЕН, ясенова У Да го няма!
 • 7
  Тр
  Трайчо
  3 -4
  15:37, 11 сеп 2020
  Безобразен самовлюбен, КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА-къде си самозабравилия, да не ти е частна фирма? И там не върви, ходи си, откъдето си дошъл нахалнико! ОСТАВКА!
 • 8
  Ар
  Арпезос
  3 -3
  16:05, 11 сеп 2020
  Може ли да бъде ръководител, който пикае в банята, където се къпят други, какъв личен пример? Циганина не прави това?!
 • 9
  Уч
  Учител
  3 -3
  16:33, 11 сеп 2020
  назначава турци и ****** за да ги използва на изборите, училището не го интересува, Кючуков му е слуга!
 • 10
  Па
  Партиец
  3 -2
  22:44, 11 сеп 2020
  Хей милко, утре се избира председател на БСП, ти още ли с групичката на свинаря Гергов, Станишев, Миков....?

Още новини

Хороскоп за 20.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Снабдете се с повече информация, отнасяща се до професионалните ви проекти. Амбициите ви са осъществими, но трябва повече работа. Отлагайки нещата, няма да постигнете напредък, за това съчетайте усилията си с човек от обкръжението ви. Увереността, с която печелите доверие ви помага да сте в крак с новостите.
20 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви ще е много днес, затова бъдете пределно концентрирани. Опитайте са да свършите всичко, което се изисква от вас. Възможно е околните да ви занимават със странични проблеми, но не позволявайте това да се случи. Нямате основания да се съмнявате в искреността на свой близък.
20 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Пристъпвате към осъществяването на свой проект, върху който работите от доста време. С изявите си ще впечатлите хора, които бихте желали да имате за партньори. Ще последват препоръки и добри предложения. Не си губете времето с човек, имащ други предпочитания. Ако трябва да правите компромиси, не се колебайте.
20 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не прекалявайте с пазаруването днес, тъй като финансовото ви състояние не е завидно. Помислете за отношението си към околните, дали това е най-доброто, на което сте способни. Опитайте се да приемете неприятни новини хладнокръвно, без излишни емоции.
20 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате много добър късмет днес и ще получавате потвърждение за това на всяка крачка. Денят е подходящ за рисковани авантюристични начинания, като ако не спечелите много, то е сигурно че няма и да загубите, а изживяванията които ви предстоят наистина си заслужават опита. Доброто ви настроение се отразява много благотворно на атмосферата у дома.
20 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Днес ще бъде добър ден за вас, особено по отношение на личния ви живот. Приятната новина, която ще чуете, ще ви накара да летите от радост. Очакват ви хармонични отношение с вашия любим човек. Пожелайте си тези хубави моменти да не ви напускат никога. Работата ще ви се стори досадна, но ще се справяте без усилия.
20 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Обичани сте и днес отново ще получите потвърждение за любовта на човека, с когото споделяте общи интереси и други вълнения. Работещите с документи и пари да повишат вниманието си, всяка разсеяност би им струвала скъпо. Предложения, свързани с бъдещи реализации ще ви накарат да предприемете и съответните действия.
20 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Пред вас се разкриват перспективи, които ви помагат с лекота да постигате целите си. Умеете да говорите убедително и това ви прави предпочитани и интересни, а също и успешни. Не пренебрегвайте мнението на колегите си, в даден момент ще ви бъде полезно и ще ви подтикне към действия.
20 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В повече работа ще премине деня ви. Срочни ангажименти и семейни задачи ще ви подтикнат да потърсите и друга възможност за справяне с проблемите си. Но, ако в нечие присъствие откриете дразнител, не бързайте да късате мостовете. Овладените емоции са по-добър съветник от желанието да си кажете всичко, което ви притеснява.
20 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Приятна личност ще ви напомни отминали събития, от които сте запазили добри спомени и чувства. Няма да ви бъде трудно да осъзнаете пропуските си и да ги наваксате. Внимателно подбирайте храната си, имате нужда да разнообразите менюто си. Повече предпочитайте плодове и зеленчуци и по-малко на месо с мазнини.
20 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
И днес ще продължи успешният ви ход напред. Ако трябва отложете някои свои ангажименти и отделете повече време за близък, който се нуждае от съдействието ви. Помощта ви ще бъде полезна и навременна. Някои от вас ще пътуват по служебни дела. Бъдете внимателни при шофиране и не предприемайте рисковани изпреварвания.
20 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Успявате да разнообразите деня си, пък било то и по нетрадиционен начин. Малка промяна в плановете няма да ви навреди кой знае колко, дори напротив. Това ще ви открие неподозирани хоризонти и перспективи. Хората около вас се възхищават на активността ви и способността да поемате отговорности.
20 окт 2020
Последни новини