14 °C

Милко Багдасаров ръководи "Славейков" вече 30 години


С мило тържество изненада колегите си днес директорът на най-голямото училище в южна България Милко Багдасаров. На днешната дата преди 30 години той поема юздите на СУ "Петко Рачов Славейков" в Кърджали и го ръководи повече от успешно. В кратката си реч той нарече учителите свое семейство и сподели, че останалата част от семейството му ще бъде в училището на 15 септември. От своя страна педагогическият колектив изненада 30-годишния юбиляр с негов портрет, нарисуван от художника Недим Мустафа, който е и преподавател по изобразително изкуство в "Славейков". Учителите пожелаха на директора си да е все така енергичен, креативен, вечно млад и да води училището за шампиони към още повече победи.
Най-големият педагогически колектив в страната е именно в Средно училище "Петко Рачов Славейков". Към днешна дата учениците са повече от 1660 от подготвителна група до 12 клас. Въпреки всички предизвикателства на новото време учебният процес и извънкласните дейности са организирани по възможно най-добрия начин. Училището е еталон, от който вземат пример много учебни заведения в страната.
Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Уч
  учител
  5 -4
  10:54, 11 сеп 2020
  до напика----не. така са номенеклатурците. до живот или по точно като в началото на изречението.
 • 2
  Уч
  Учител
  4 -3
  14:01, 11 сеп 2020
  Оставка!
 • 3
  Ив
  Иван
  4 -3
  14:05, 11 сеп 2020
  Училището превърна в клуб на БСП! С държавни пари купува съвести, достойнство и морал! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!
 • 4
  За
  Запознат
  3 -3
  14:09, 11 сеп 2020
  Изчерпан, компрометиран, двуличник, лъжец, интригант! ОСТАВКА!
 • 5
  Зк
  ЗКПЧ-то
  4 -3
  15:13, 11 сеп 2020
  Време е да си ходи
 • 6
  Пе
  Петко
  3 -3
  15:32, 11 сеп 2020
  Училището му е последна грижа, гледа от къде да открадне, от волейбол, партия, община. Плажува в Бяла лято2020 с сезон ЕСЕН, ясенова У Да го няма!
 • 7
  Тр
  Трайчо
  3 -4
  15:37, 11 сеп 2020
  Безобразен самовлюбен, КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА-къде си самозабравилия, да не ти е частна фирма? И там не върви, ходи си, откъдето си дошъл нахалнико! ОСТАВКА!
 • 8
  Ар
  Арпезос
  3 -3
  16:05, 11 сеп 2020
  Може ли да бъде ръководител, който пикае в банята, където се къпят други, какъв личен пример? Циганина не прави това?!
 • 9
  Уч
  Учител
  3 -3
  16:33, 11 сеп 2020
  назначава турци и ****** за да ги използва на изборите, училището не го интересува, Кючуков му е слуга!
 • 10
  Па
  Партиец
  3 -2
  22:44, 11 сеп 2020
  Хей милко, утре се избира председател на БСП, ти още ли с групичката на свинаря Гергов, Станишев, Миков....?

Още новини

Хороскоп за 04.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Промени на работното място, за някои свързани със смяна на екип или нови отговорности. Съществуващите затруднения няма да ви откажат и ще продължите да работите, изяснявайки перспективите пред себе си. Настроението ви ще се подобри в следобедните часове, научавайки нещо важно за делата си.
04 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Финансовото ви състояние започва постепенно да се стабилизира, което ще повиши самочувствието ви и ще ви направи по-дръзки. Проявете добротата си и дайте своя дял за подпомагане на нуждаещи се. Красота има навсякъде, стига да я виждат очите ни. Вечерта споделете с приятели, но не прекалявайте с алкохола.
04 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не сте застраховани от здравословни проблеми, предвид усилената си работа и стрес. Вземете мерки и не гледайте песимистично на създалата се ситуация. Всичко е поправимо, когато имате желание за действие и не гу-бите присъствие на духа. Тревогите ви може да са прово-кирани и от активната ви позиция по проблеми, засягащи власт имащите.
04 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Осланяйте се на потенциала и уменията, които притежавате при договаряне на условия с работодатели и партньори. Можете да постигнете напредък за това бъдете решителни. Пътуване зад граница ще ви натовари с ангажиментите си по неговата организация, но пък ще ви достави удоволствие и нови познанства. Някои ще изпитват здравословни неразположения.
04 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят се очертава като много забавен и приятен. Днес сте в стихията си. Пленявате околните със слънчево настроение и духовити забележки. Изключително контактни сте и привличате вниманието дори на непознати хора. Имате нужда от развлечения, така че не пропускайте нито една възможност за вечерта. Наслаждавайте се на почивката си.
04 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Разпилени сте и се захващате с много неща наведнъж. Определете най-важното за вас и се концентрирайте върху него. Изгледите ви за успех са повече от добри, просто трябва да положите малко целенасочени усилия и да не се отказвате.
04 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ще ви занимават различни въпроси, но с приоритет ще бъдат бизнес-проектите ви. Творческите ориентираните от вас ще се насладят на общуването си с хора, близки по дух и усещане. За всички ви е важно да сте коректни във взаимоотношенията си и в тази връзка ще изясните максимално позициите си по отношение на обща работа.
04 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С правилния си избор днес може да си осигурите финансова независимост и душевен комфорт. Разочарования също са възможни и то по линия на взаимоотношения и разминаване с очакванията ви. В семейна среда ще се чувствате по-спокойни и защитени от чужди и враждебни намеси. Пазете се от измами.
04 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Статуквото в момента изглежда напълно ви устройва. Не губете време да се чудите как да угодите на някого. Направете най-доброто за себе си и се наслаждавайте на резултата. Ще се изненадате, когато видите сияещото от благодарност лице на любимия човек. Няма за какво да се тревожите.
04 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С настроение ще свършите задачи, които отлагате от доста време. С вярно решение и прагматичен подход ще се отнесете към възникващите проблеми, както на работното място, така и в къщи. Интимният ви партньор ще ви изненада приятно. На внимание и обич ще се радвате и от любимите си хора.
04 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес ви води силното ви желание да постигнете нещо конкретно. Истината е, че не си давате сметка какво точно сте в състояние да свършите, и какво не. Имайте повече търпение, когато става дума за работа с други хора. В личен план ще се радвате на приятни моменти с човека, на когото държите.
04 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Очертаващото се пътуване ще ви създаде приятни емоции. Ще получите покана от някой за общ бизнес. Работете за постигането на целите си, като задълбочавате контактите си, но не ви съветвам да участвате в съдружия. Силната ви индивидуалност ще влезе в конфликт с нечии интереси.
04 мар 2021

Случаен виц

Последни новини