Потребители споделят най-полезните си секрети в леглото

Потребителите на Reddit споделиха най-полезните си тайни в леглото. Те ги изброиха по молба на потребител Little_Diffly. Темата получи повече от 70 хиляди харесвания и около 14,6 хиляди коментара и стaна оглави най-популярните в Reddit.

Little_Diffly запита във форума: "Какви трикове в леглото трябва да знае всеки?" В отговор хората започнаха да дадват съвети. Те са свързани с интимния живот на партньорите, ако това сте очаквали, а са препоръки за спокоен и приятен сън.

Shinigami_121 препоръчва редовно да се сменя спалното бельо. Според него чистите чаршафи и калъфки за възглавници драстично променят усещането, когато сте в леглото. Според Mad_Aeric, важна тайна при смяната на чаршафите е откъде да започнете. Той е сигурен, че на първи трябва да е ъгълът, до който е най-трудно да стигнете.

Потребител Red-7134 отбелязва, че когато избира възглавници, човек трябва да се ръководи от качеството, а не от количество. Той също така съветва да не си лягате със същите дрехи, с които сте били облечени през деня.

Потребител songmage споделя своя начин да заспива на шума, идващ от улицата - трябва да пуснете вентилатора на минимална скорост.

Според Happy8Day размерът на леглото може значително да повлияе на качеството. Той уверява, че в сравнение с легло King size, всичко друго просто не струва.

AllHailSundin препоръчва заспиването с едната ръка под възглавницата.

Според santo_hereje, няма по-добър начин да заспите, от този да си вземете топла вана преди лягане и да си легнете с чисто бельо.

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини