Сините и Яне отхвърлят меморандума на ГЕРБ. Преглед на националния печат

„24 Часа": Сините и Яне отхвърлят меморандума на ГЕРБ, Атака прие

Драматично премина вчерашният ден за ГЕРБ и партиите, които принципно подкрепят тяхно правителство. Предложеният от ГЕРБ меморандум бе подписан без възражения единствено от „Атака", докато Синята коалиция и РЗС отказаха да го подпишат по различни причини. Като изход от създалата се ситуация бяха предложени отделни документи за всяка от политическите сили.

„Труд": Качват на стената на позора депутати кръшкачи

Дали санкции ще решат наистина проблемите с неприсъствието на депутати в НС? Засега се предлага лишаване от заплата и публично излагане името на народния представител.

„Стандарт": Отвлечен прецака акция за дрога

Освободен бе Александър Краузе, за който първоначално се твърдеше, че се казва Краус и е роднина на бивш министър.
Вилхелм Краус заяви: "Такъв роднина аз нямам. Нямам нищо общо - нито роднинска връзка, нито познати или близки до семейството ми".
Краузе вероятно са свързани с криминалните среди.

„Новинар": Върнаха делото „Балтов" за доразследване

Делото за убийството на Стоян Балтов, което беше извършено през декември миналата година пред дискотека „Амнезия" в Студентски град, беше върнато на прокуратурата от състав на Софийския градски съд. На предишното съдебно заседание стана ясно, че освен обвинените в убийството Вили Георгиев и Александър Данаилов е имало и друго момче по време на жестокия побой над Балтов.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини