Десни и леви от Кърджали се присъединяват днес към Великото народно въстание срещу Борисов

Десни и леви от Кърджали се присъединяват днес към Великото народно въстание срещу премиерът Борисов и неговия кабинет. Две дузини протестиращи тръгнаха рано тази сутрин за столицата за да се включат в протестите за свалянето на правителството на ГЕРБ.Към София потеглиха три коли с привърженици на „Да България”;две на ДСБ; една на Има такъв народ” и една на БСП.

  Организаторите на Великото народно въстание от „отровното трио” настояха да се присъединим към протестиращите в столицата , сподели за Кърджали бг вести лидерът на „Да България” в Кърджали Здравко Димитров.

Твърдо ще настояваме за оставка на правителството. Искаме предсрочни и демократични избори. Това подчерта общинския съветник от „Демократична България” Радослав Милев. Той бе категоричен, че сред исканията са още да има машинно и дистанционно гласуване на вота.

  Социалисти от Кърджали, подкрепящи протестите също  се присъединиха към автоколоната . Води ги лично единият от синовете ми. Това каза от своя страна председателят на Областната структура на БСП Милко Багдасаров.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Бъ
    БЪЛГАРИН
    4 -1
    08:00, 2 сеп 2020
    Цялата кауза е провалена слеед като багдасаров се прилепи.няма спасение-до живот-щом и синя си включил. Следва и внузите му и т.н. Както при старата комунистическа номенклатура. До девето и повече коляно.
    • Елате и вие. Протеста не е с покани. Имайте уважение към хората станали в 4.00 часа, за да идем на протеста. Дали сина на Багдасаров ще е там, е рано да се каже.
  • 2
    Гр
    Гражданин
    3 -1
    14:45, 2 сеп 2020
    Багдасаров работи с хората на Пеевски в кж. За личните си интереси предаде на тях кърджалийци, еничарски! Пратил сина си, какво общо има той с БСП, освен да лепи плакати ЗА ПАРИ от партийната каса. багдасаров как не изпрати "изгряващата звезда" в Бяла "плажен волейбол" поканена от него с наши пари, "сезон" Есен. Машинациите на този човек, който лъже, манипулира и се занимава с интриги трябва да спрем ние честните кърджалийци. ОСТАВКА на милко багдасаров!
  • 3
    Ин
    ИНФОРМИРАН
    3 -1
    15:12, 2 сеп 2020
    14.45 И още, милан миланов, който се прави на думи на голям бесепар българин, а на практика е биз бизе с ДПС защото от 7 те общини на ДПС смуче милиони за застраховки в застрахователната компания в която работи. Човек с отвратителна, лицемерна усмивка. Двуличник!
  • 4
    Къ
    КЪРДЖАЛИЕЦ
    2 0
    18:23, 2 сеп 2020
    На местните избори Даниел Делчев получи доверието на най-много кърджалийци, победи Багдасаров с около 100 гласа разлика. Назми Мюмюн с около 100 преференции повече от гласовете на Г. Кючуков председател на градската организация. Багдасаров беше им отредил в листата 13 място Н. Мюмюн, 14 място Д. Делчев. Двамата му развалиха играта благодарение на нашите гласове. Ние вярваме на Даниел и бай Назми, не на Багдасаров и неговата шайка, наведена на ДПС.
  • 5
    Си
    Сигурен
    2 0
    19:39, 2 сеп 2020
    , 14.45 разбрахме на Ясен
    доносник Сергей от Джебел
Последни новини