Женско меле посред бял ден в Кърджали, бияч посяга на полицай

Глоби в размер на 130 лв. и 120 лв. са наложени на 40-годишна и 35-годишна, участвали в скандал и сбиване. Инцидентът станал вчера в Кърджали по обяд. Двете жени влезли в пререкания с 47-годишна и след словесната агресия нанесли побой на опонентката си. Решението за административните наказания е на Районния съд в Кърджали и е по Указа за борба с дребното хулиганство.

За хулигански действия 29-годишен е задържан в РУ-Кърджали. При полицейска проверка на улица в областния град около 13 часа вчера мъжът реагирал на отправено предупреждение от служител на РУ-Кърджали, а след това го ударил. По случая е образувано досъдебно производство по чл.325, ал.2 от Наказателния кодекс за хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задълженията си по опазване на обществения ред.

Проверка за повреда и унищожаване на чуждо имущество е започната в Ру-Джебел. При роднинска разправия в село Устрен вчера по обяд 74-годишна хвърлила камък и счупила панорамното стъкло на лек автомобил „Фолксваген“. Група „Охранителна полиция“ в полицейското управление продължава работата по случая с оглед на чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс.

Незаконни боеприпаси били намерени в дом в село Черничево. Полицейски служители в РУ-Крумовград извършили проверка в жилище, обитавано от 68-годишен, в хода на специализирана операция вчера и открили цев за пистолет и 10 патрона, които са иззети. Образувано е досъдебно производство по чл.339, ал.1 от Наказателния кодекс за незаконно притежаване на оръжие и боеприпаси и работата продължава разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини