Следващият смразяващ сериал на Ридли Скот (трейлър)

В посапокалиптични времена, когато човечеството е разбито, а Земята опустошена от последната война, андроидите Майка и Татко трябва да отгледат човешките деца.

Двата андроида са програмирани да защитават децата от всяко зло с всякакви средства. Но от злото, което идва, те трябва да усвоят един важен урок - колко е важно за човешките същества в какво вярват и колко е трудна и коварна задача с техните убеждения да бъдат контролирани.

Премиерата на сериала Raised by Wolvess на 3 септември 2020 г. е по на HBO Max. Новата научнофантастична драма е създадена от Арън Гузиковски, който задено с Ридли Скот е и изпълнителен продуцент. Засега се знае и че Ридли Скот е режисирал първите два епизода, сценарият на които е бил написан от Гузиковски.

HBO Max е платформата за директното предлагане на потребителите на WarnerMedia, с 10 000 часа курирано премиум съдържание. В него влизат филми и сериали на HBO, сериозен списък от нови оригинални серии, ключови лицензирани програми и филми на трети страни и любими на феновете от богатата библиотека на WarnerMedia, включително Warner Bros., New Line, DC, CNN , TNT, TBS, truTV, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Theth, Looney Tunes и др.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини