3 °C

Хакер дублира електронната поща на соцлидера Милко Багдасаров, изпраща вируси на журналисти

Хакер дублира електронната поща на соцлидера Милко Багдасаров и изпраща вируси на журналисти. Вчера хора на перото получиха на електронните си пощи фалшиви имейли в АBV, изпратени от името на Милко Багдасаров. Те съдържаха прикачени файлове. При опита да бъдат отворени администраторът отговаряше, че съдържат вируси.

 Опитите да се подмени пощата ми са отдавна. До сега обаче вирусите пристигаха само на моя адрес и аз не ги отварях. Призовавам журналистите от Кърджали да бъдат внимателни. Не е изключено и други политици да бъдат обект на хакерски манипулации. Това заяви за Кърджали бг вести Милко Багдасаров.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (15)

 • 1
  Ив
  Иван
  2 -2
  09:29, 1 авг 2020
  Нечистоплътна, неискрена усмивка! Търси поводи за самоизява! Не хигиеничност!
 • 2
  Ан
  Андрей
  3 0
  09:31, 1 авг 2020
  Майстор на интриги, машинации и манипулации! Няма човечност, няма морал!
 • 3
  Ма
  Марин
  2 -1
  09:47, 1 авг 2020
  В БСП има не малко почтени и читави редови членове. Той се е обградил в ръководството с послушковци, хора без мнение, слаби в работата,за да изпъкне той. На предстоящите избори заради неговата нечистоплътност БСП ще бъде след ДпС, Герб, Има такава държава, Цветанов и Да, България
 • 4
  Ан
  Антон
  3 -1
  09:51, 1 авг 2020
  Милко е лъжец!
 • 5
  Ан
  Антон
  2 -2
  10:12, 1 авг 2020
  Той е крадлю, от залъка на учениците си
 • 6
  Ас
  Асен
  3 0
  10:24, 1 авг 2020
  Милко отдавна е вреден за Кърджали и БСП! Заради него не са в БСП Даниела и Ангел Коджаманови, Николай Денчев, Ст. Ангелов, Бойка, Селма, Семра, Божидар и много други. Май и Даниел Делчев и Назми Мюмюн са подложени на ТОРМОЗ
 • 7
  Ди
  Димитър
  3 -1
  10:52, 1 авг 2020
  След всяка изборна кампания сменя лимузини! Краде, краде от волейбола, учениците си, партията и субсидията. За него ПАРИТЕ са всичко. Той е кърджалийския Пеевски
 • 8
  Ки
  Кирил
  3 0
  11:29, 1 авг 2020
  Зарибява с назначения млади жени българки, ****** итурци от селата за да ги експлоатира, употреби като членове на БСП. После ще ги захвърли като носни кърпи
 • 9
  Хр
  Христо
  3 -1
  12:08, 1 авг 2020
  Оставка, оставка, оставка на милко от бсп и славейков!
 • 10
  Ил
  Илия
  2 0
  14:46, 1 авг 2020
  Безсрамник е! оставка, оставка!
 • 11
  Ти
  Тихомир
  3 0
  18:23, 1 авг 2020
  10,24Съгласен на сто процента! Той може да се причисли към ръководител на вътрешно-партиен тероризм и мафия за разправа с друго мислещите. Прави така с няколко от неговата хайка, хората сами да се откажат, с манипулации и машинации не се предлагат и не се избират в изборните органи. На местните избори на избираеми места назначи негови секретарки, плюс съглашстелсво с ДПС, внос от Джебел за сметка на кърджалийци, дъщерята на доносник Сергей. На не избираеми места бяха всички други в листата. Но Даниел Делчев от 14 място застана пред него, а Назми Мюмюн от 13 място стана трети. Народа развали неговата игра/тероризъм/
 • 12
  Ос
  Осман
  3 0
  21:59, 1 авг 2020
  Оставка, оставка, оставка!
 • 13
  Ст
  Страхил
  3 0
  23:14, 1 авг 2020
  Този самозабравил се феодал по-добре да събере групата си съветници/изкл. Д. Делчев /МОРАЛНО НЕ ЛЕГИТИМНИ, най - сетне да се включат в дарителската кампания за болницата
 • 14
  Ем
  Емил
  2 -1
  04:35, 2 авг 2020
  10.24 И още, заради Милко и шзйката около него отдалечиха се от БСП от Кирковско К. Димитров,Д.Манчев,Симеон, Шико идр. Привлечени от бай Назми млади интелигентни турци , разочаровани от Багдасаров напуснаха БСП доктор Сурай и семейство, менидж. Тунджай, Вилдан психолог, Селма психолог, Салим висше, Сани висше, Гюлчирай педагог, Хава, Белгин учителки и още, още. Всички носят леви сърца, но с болка се разделиха.
 • 15
  За
  Запознат
  2 0
  09:01, 2 авг 2020
  През цялото време на общински съветник Багдасаров е на яслата на хората на Пеевски! ОСТАВКА, ОСТАВКА!

Още новини

Хороскоп за 16.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер. С колегите си бъде коректни, както и с всеки друг, ако искате да приключите навреме и без нежелани последствия общите ви задачи.
16 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Несвойствени за вас занимания ще отнемат част от времето ви, но няма да съжалявате. Добри попадения в сферата на недвижимите имоти, както и в рекламата и бизнеса, като цяло. Нищо не е случайно, за успеха си сте работили много, днес ще берете плодовете от този труд. Движете се повече и общувайте с приятни хора.
16 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Денят ви ще е успешен и наситен с преживявания. Преуморявате се с работа, но има защо. Ще получите добра оценка и предложение за промяна на работното място. Финансовите придобивки ще ви радват, а също и доверието на хората към вас. Ще получите нови възможности за реализация и социален възход.
16 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Отнасяйте се с разбиране към градивната критика по ваш адрес. Със сигурност има какво да научите за себе си, въпреки опита и квалификацията ви. Истина е, че имате повече разходи през тези дни, но по-важно е, че ги правите с желание – за подаръци и други удоволствия. Настроението ви в никакъв случай няма да пострада.
16 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате върху какво да се съсредоточите, за това ще си спестите излишните приказки. Отдадени на работата си, ще се вглеждате в променящите се бързо събития и ще търсите своето място в тях. Няма да ви бъде трудно, с логичното си мислене и действия бързо ще си осигурите добри позиции.
16 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Активността ви ще ускори развоя на делата, насочвайки събитията в благоприятна за вас посока. В общуванията си бъдете търпеливи и не създавайте напрежение на хората, които не се отличават с вашите качества. По-възрастен човек ще ви заяви намеренията си относно предстоящо събитие.
16 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте особено привлекателни за околните, чувството ви за хумор и младежкото ви излъчване до голяма степен ще ви помогнат в деловите ви срещи. Дори по време на напрегнати преговори успявате деликатно да разведрите обстановката.
16 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Готовността ви да сте полезни и добрата ви подготовка, ще направят възможно постигането на всичко, с което се захванете днес. Ще получите потвърждение на казаното много скоро. Смелите ви ходове и вниманието на което се радвате, ще доведат до положителни развития в живота ви.
16 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Други от вас ще засилят общуването си с колеги и познати, помагайки им да подобрят душевното си равновесие. Силни сте и внушавате доверие и надежда, когато го желаете.
16 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Възползвайте се от собствената си изобретателност. Можете да бъдете доволни от себе си по отношение на деловите си ангажименти и това няма да е случайно. Стремете се към повече прозрачност във взаимоотношенията си с хората около вас. Забравете миналото и се съсредоточете върху настоящето.
16 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Поставяте си постижими цели, които няма да ви затруднят. Успявайки в намеренията си, ще подобрите вярата в собствените си сили, а с нея и мотивацията си да продължите напред. За награда ще изживеете вълнуващи мигове с човек, когото харесвате. Също така ще се ползвате от услугите на тези, които ви обичат.
16 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Здравословното и физическото ви състояние е отлично. Започвате добре новата работна седмица, имате много нови планове, върху които съсредоточавате усилията си. Напрежение е възможно да се появи от страна на интимния ви партньор, затова бъдете внимателни. Вие сте решаваща страна в случая.
16 яну 2021
Последни новини