22 °C

Хакер дублира електронната поща на соцлидера Милко Багдасаров, изпраща вируси на журналисти

Хакер дублира електронната поща на соцлидера Милко Багдасаров и изпраща вируси на журналисти. Вчера хора на перото получиха на електронните си пощи фалшиви имейли в АBV, изпратени от името на Милко Багдасаров. Те съдържаха прикачени файлове. При опита да бъдат отворени администраторът отговаряше, че съдържат вируси.

 Опитите да се подмени пощата ми са отдавна. До сега обаче вирусите пристигаха само на моя адрес и аз не ги отварях. Призовавам журналистите от Кърджали да бъдат внимателни. Не е изключено и други политици да бъдат обект на хакерски манипулации. Това заяви за Кърджали бг вести Милко Багдасаров.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (15)

 • 1
  Ив
  Иван
  2 -1
  09:29, 1 авг 2020
  Нечистоплътна, неискрена усмивка! Търси поводи за самоизява! Не хигиеничност!
 • 2
  Ан
  Андрей
  3 0
  09:31, 1 авг 2020
  Майстор на интриги, машинации и манипулации! Няма човечност, няма морал!
 • 3
  Ма
  Марин
  2 -1
  09:47, 1 авг 2020
  В БСП има не малко почтени и читави редови членове. Той се е обградил в ръководството с послушковци, хора без мнение, слаби в работата,за да изпъкне той. На предстоящите избори заради неговата нечистоплътност БСП ще бъде след ДпС, Герб, Има такава държава, Цветанов и Да, България
 • 4
  Ан
  Антон
  3 -1
  09:51, 1 авг 2020
  Милко е лъжец!
 • 5
  Ан
  Антон
  2 -2
  10:12, 1 авг 2020
  Той е крадлю, от залъка на учениците си
 • 6
  Ас
  Асен
  3 0
  10:24, 1 авг 2020
  Милко отдавна е вреден за Кърджали и БСП! Заради него не са в БСП Даниела и Ангел Коджаманови, Николай Денчев, Ст. Ангелов, Бойка, Селма, Семра, Божидар и много други. Май и Даниел Делчев и Назми Мюмюн са подложени на ТОРМОЗ
 • 7
  Ди
  Димитър
  3 0
  10:52, 1 авг 2020
  След всяка изборна кампания сменя лимузини! Краде, краде от волейбола, учениците си, партията и субсидията. За него ПАРИТЕ са всичко. Той е кърджалийския Пеевски
 • 8
  Ки
  Кирил
  3 0
  11:29, 1 авг 2020
  Зарибява с назначения млади жени българки, ****** итурци от селата за да ги експлоатира, употреби като членове на БСП. После ще ги захвърли като носни кърпи
 • 9
  Хр
  Христо
  3 -1
  12:08, 1 авг 2020
  Оставка, оставка, оставка на милко от бсп и славейков!
 • 10
  Ил
  Илия
  2 0
  14:46, 1 авг 2020
  Безсрамник е! оставка, оставка!
 • 11
  Ти
  Тихомир
  3 0
  18:23, 1 авг 2020
  10,24Съгласен на сто процента! Той може да се причисли към ръководител на вътрешно-партиен тероризм и мафия за разправа с друго мислещите. Прави така с няколко от неговата хайка, хората сами да се откажат, с манипулации и машинации не се предлагат и не се избират в изборните органи. На местните избори на избираеми места назначи негови секретарки, плюс съглашстелсво с ДПС, внос от Джебел за сметка на кърджалийци, дъщерята на доносник Сергей. На не избираеми места бяха всички други в листата. Но Даниел Делчев от 14 място застана пред него, а Назми Мюмюн от 13 място стана трети. Народа развали неговата игра/тероризъм/
 • 12
  Ос
  Осман
  3 0
  21:59, 1 авг 2020
  Оставка, оставка, оставка!
 • 13
  Ст
  Страхил
  3 0
  23:14, 1 авг 2020
  Този самозабравил се феодал по-добре да събере групата си съветници/изкл. Д. Делчев /МОРАЛНО НЕ ЛЕГИТИМНИ, най - сетне да се включат в дарителската кампания за болницата
 • 14
  Ем
  Емил
  2 -1
  04:35, 2 авг 2020
  10.24 И още, заради Милко и шзйката около него отдалечиха се от БСП от Кирковско К. Димитров,Д.Манчев,Симеон, Шико идр. Привлечени от бай Назми млади интелигентни турци , разочаровани от Багдасаров напуснаха БСП доктор Сурай и семейство, менидж. Тунджай, Вилдан психолог, Селма психолог, Салим висше, Сани висше, Гюлчирай педагог, Хава, Белгин учителки и още, още. Всички носят леви сърца, но с болка се разделиха.
 • 15
  За
  Запознат
  2 0
  09:01, 2 авг 2020
  През цялото време на общински съветник Багдасаров е на яслата на хората на Пеевски! ОСТАВКА, ОСТАВКА!

Още новини

Хороскоп за 14.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Договорените срещи ще ви създадат повече вълнения, предвид предложения за сътрудничество и други участия. Не всички от тях носят перспективите, които желаете, за това проучете възможностите, преди да дадете отговора си. Съдбата сама ще ви предложи вариант, и ще си признаете, че по-добър не би могло и да бъде.
14 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще приемете делово предложение, в което виждате добра перспектива за себе си. Благоприятно развитие на събитията ще ви тласне в нова посока на мислене, позволяваща ви пълноценно разкриване на потенциала и лична удовлетвореност. С някого ще постигнете съгласие по спорен въпрос.
14 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Денят ви ще е натоварен и изпълнен с ангажименти. Няма да ви липсва шанс и свидетелства за него ще станат финансови и лични успехи. Намерете време и за семейството си, а също и да си починете от ежедневните грижи. Някои от вас ще усетят силно привличане към една личност и може би начало на силна връзка.
14 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Възможно е днес неочаквано развитие на ваш професионален въпрос да промени всичките ви планове за този ден. Не се учудвайте ако наистина ви се наложи да поемете по различен път от този, който сте планирали досега. Срещате трудности, които изискват навременната ви намеса, затова не се колебайте да действате твърдо. Очакват ви скорошни приходи.
14 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Търпеливо дочакахте решението на свой проблем - пред вас ще се открият добри възможности за развитие. Използвайте времето си пълноценно, като не пренебрегвате любимите ви хора. Те ще ви заредят с енергия и увереност в предстоящите ви ангажименти. Поработете върху физическата си форма.
14 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Мнозина от вас са склонни на рисковани постъпки днес. Явно умеете да поемате разумни рискове. Просто сами осъзнавате възможностите си за момента и е похвално, че не позволявате на ентусиазма се да измести реализма. Опитайте се да отделите повече време за любимия човек, дори да ви струва определени усилия.
14 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
14 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Трудностите ще повлияят на някои от вас, правейки ги раздразнителни и затворени. Търсете съдействието на онези, които не биха ви го отказали, за да не губите от инерцията и енергията си. Обърнете внимание на идеите, които ще ви осенят и работете по тях. Приятел ще ви помогне да се разтоварите от стреса, грижейки се за доброто ви настроение.
14 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С доброто си настроение ще правите атмосферата около вас ведра и приятна. Работата няма да ви затруднява и с лекота ще отхвърляте задачите си. Имате енергия, която може да трансформирате в нещо полезно за близките си. Няма причини да сте недоволни от постигнатото.
14 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстоят ви различни срещи днес и разнообразна информация, с която ще работите. Стараете се да придвижите напред свой проект и дори да ви се наложи да забавите развитието му, не се отказвайте от намеренията си. Задълбочавате познанията си в определена област, което в последствие ще ви предостави добри възможности на работното място.
14 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Работите ентусиазирано и с желание да постигнете набелязаните резултати. Това ще стане и с немалко далновидност от ваша страна. Опитайте се да не се влияете от конкуренцията, работете за себе си и не се съревновавайте с вече постигнати чужди резултати.
14 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Основателно ще повишите очакванията си към някого или нещо. С действията си показвате силно присъствие, подкрепа или работа, която води до добри резултати. Мислите ви са свързани и с други задачи, освен професионалните и това ви натоварва. При уреждане на финансов въпрос ще търсите нечия подкрепа и със задоволство ще установите, че ви се отдаде по-лесно, отколкото сте предполагали.
14 авг 2020
Последни новини