Кулинарните приключения по 24К през август

Кулинарно приключение с Къртис Стоун, сезон 2 
Петък @13:00 ч.
Премиера на 14 август 2020 г.

Шеф-готвачът Къртис Стоун отново поема на път в търсене на кулинарно вдъхновение, като стреми да пресъздаде духа и вълнението на местата, които посещава, в своя ресторант „Maude“ в Бевърли Хилс, отличен със звезда Мишлен. В този сезон Къртис се среща с най-важния месар в Рим, гмурка се за омари край бреговете на Австралия и събира местни продукти в джунглите и водите на Хавайските острови. Няма твърде неприемлива храна, нито твърде диво пътешествие, които Къртис да не е готов да изпробва, за да открие най-новите и екзотични вкусове и аромати, които да отнесе у дома.

Гурме за всеки ден – нови епизоди
Сряда @13:00 ч.
Премиера на 19 август 2020 г.

Присъединете се към Джъстин Шофийлд в новите епизоди на „Гурме за всеки ден“.  Джъстин вдъхновява домашните гурме готвачи, като черпи идеи от своя френско-австралийски произход, за да ни покаже разнообразни рецепти – от барбекю със сьомга на шиш до касуле. Водещата споделя множество съвети и трикове, които да опитате у дома.
В този сезон към Джъстин ще се присъединят и някои специални гости на предаването, като кралицата на шоколада Кирстен Тиболс и други.

Джъстин Шофийлд е една от най-известните участнички в телевизионния формат MasterChef Австралия, която вече е автор на две популярни готварски книги, посланик на някои от големите международни компании и редовен колумнист за австралийското онлайн издание и портал taste.com.au.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини