За психиатър ли е Кание Уест

Първоначално приехме новината за Кание Уест като кандидат-президент на САЩ по-скоро като шега. В последствие обаче се оказа, че рапърът не само не се шегува, а е готов на всичко в името на най-високия пост в държавата.

Уест организира първото събитие от предизборната си кампания в Южна Каролина и държа първата си реч, за която ще се говори още дълго. Няколко са акцентите в нея, но със сигурност най-впечатляващ се оказа моментът, в който рапърът заговори за абортите.

Той призна, че е нямало да се появи на този свят, ако не е била майка му, която не се е съгласила да направи аборт, както е искал баща му, защото е бил "прекалено зает". А след това Уест се върна няколко години назад, да си признае, че самият той е поискал от жена си Ким Кардашиян да направи аборт с първата им дъщеря Норт.

За щастие, риалити звездата не се е съгласила. Рапърът също е променил своето мнение, защото е получил "знак от Господ". "Почти убих дъщеря си", каза той през сълзи и допълни, че Бог е искал точно те да я създадат.

А днес Уест е на мнение, че абортите би трябвало да са незаконни, но и да се помага много повече на всички жени, които обмислят тази стъпка. За него например звучи супер всеки, който има бебе, да получи милион долара...

Изказванията на рапъра предизвикаха не само бурни реакции в социалните мрежи, но и подозрения, че отново има проблеми с психичното здраве. Напоследък той сериозно е залитнал по религията и това дава отражение и на музиката, която прави. Но може би има и нещо друго.

Ким Кардашиян и семейството й запазиха мълчание след скандалната предизборна реч, а Кание и сам си призна, че очаква жена му дори да му поиска развод заради това, че е разкрил малката им тайна за евентуалния аборт. 

Според източници, близки до звездното семейство, цитирани от TMZ, те са останали шокирани и много разочаровани от думите на Кание. Освен това са на мнение, че той има "отчаяна нужда от професионална помощ" заради своето биполярно разтройство.

Изпълнителят сам проговори за болестта си през 2016 г., когато му се наложи спешно да влезе в психиатрична клиника и да отложи десетки концерти. А сега не само близките му са убедени, че проблемите му отново са се изострили и вместо за Белия дом, трябва да се готви за пореден престой в болнично заведение, предава Daily Mail.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини