Искат арести за Доган и обръчите му. Преглед на националния печат

„5-има загинаха в катастрофи за 24 часа", съобщава черната хроника от изминалия ден „24 Часа".

Проливните дъждове над цялата страна в събота доведоха до множество свлачища, катастрофи, аварии и много загинали и ранени.
Според метеоролози, лятото скоро ще се завърне. „Дъжд и утре, после жега", успокоява „Труд".

„ГЕРБ прекроява спешно бюджета", пише „Стандарт"

Предстоящите промени, според бъдещия финансов министър Симеон Дянков започват веднага и ще отнемат 3 седмици. Според Дянков, засега не се налага споразумение с МВФ.

"Арести за хора на Доган, искат от РЗС", пише „Стандарт"

Трябват арести и съд за бивши министри и Ахмед Доган. Това призова Димитър Абаджиев от "Ред, законност и справедливост" пред Дарик радио. Той настоява правителството на ГЕРБ да промени и условията за гласуване в чужбина.

„Агенти на ДАНС пазят Цветанов", информира „Стандарт"

ДАНС е получила сигнали за готвено покушение срещу готвения за министър в новото правителство на ГЕРБ Цветан Цветанов и взела спешни мерки срещу неговото осъществяване.

„Стабилно е състоянието на простреляния в Своге полицай", успокоява „24 часа"

Изданието допълва: Все още обаче има опасност за живота му, казаха от Военномедицинска академия (ВМА), където лежи пострадалият. Следващите 24 часа ще бъдат критични за Митов. По думите на пресаташето на ВМА, заради тежкото състояние на полицая, лекарите не се ангажират с прогнози.

„Наивен дядо олекна с 60 бона по телефона", алармира „Стандарт"

По всичко личи, че телефонните измамници все така ще намират лесни жертви сред възрастните хора с изтърканата схема „ваш роднина е блъснал дете и трябват няколко хиляди лева за освобождаването му".

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини