11 °C

БСП в Кърджали поиска оставките на Борисов и Гешев, подкрепи протестите

ПОЗИЦИЯ

 на Общински съвет на БСП – Кърджали

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Продължаващите всекидневни протести на десетките хиляди българи с различни политически убеждения и професии срещу днешното,трето поред корумпирано управление на Бойко Борисов доказаха, че власт основана на страх не е трайна!България повече от всякога  има нужда от дълбоки промени във всички сфери на живота, от нова посока, от нова перспектива.

  Ние, социалистите в Кърджали заставаме зад думите и действията  на президента Румен Радев, избран с гласовете на над 2 млн.граждани, внесения от БСП вот на недоверие към правителството и твърдо подкрепяме справедливите искания на всички протестиращи в България.

Време е, заедно да кажем  „СТОП“  на страха  завладял милиони българи- страх за мнение и позиция, за работното място,за здравето ,за дома, за децата, за родителите, за утрешния ден с искане на ОСТАВКА на това правителство.

Време е да кажем „СТОП“ на „мафиотизацията на управлението“.Да кажем  „„СТОП“ на политическите репресии, на прокурорския рекет, на произвола"  с искане на ОСТАВКА  на  главния прокурор Иван Гешев.

Време е да кажем „СТОП“ на едноличния режимна управление и говорене, завладял и повечето  медиипод надслов :„Сам говори, сам се слуша, сам се и хвали“ . Време е да кажем стоп на празнодумието и „байганьовщината“ в политиката  с искане на ОСТАВКА  на министър – председателя Бойко Борисов.

Мандатът на коалиционното правителство на ГЕРБ върви към своя пореден провал и  край! То не  изпълни своите поети  ангажименти, особено в частта повишение на доходите, социална политика,справяне с корупцията, където всичко се решава на принципа  “ наш човек „.

На местно ниво, независимо от гръмогласните обещания, акцентирани като приоритети в работата на народния представител, днес председател на парламента Цвета Караянчева, областния управител за отваряне на работни места чрез стимулиране на икономиката, обезлюдяването на  района продължава и то с високи темпове, продължава насаждането на страх и наложеното политическо кадруване, алтернативното честване на национални и религиозни празници, което никога досега не беше се случвало  в смесените райони. Пълния балон с обещаниясе пукна: изминаха повече от десет години, а все още  Кърджали няма обходен път, индустриална зона, нова спортна зала, не е разширен прохода на Маказа.Обещания,обещания и абсолютно нищо направено до този момент.

Изходът е един: ОСТАВКА!

В  ход е  новата ПРОМЯНА за България  !

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Ка
  Камен
  1 0
  14:39, 15 юли 2020
  Като декларация неотложна необходимост! Като съдържание прилича на полуизгнила тиква!
 • 2
  Бе
  БЕЗПАРТИЕН ГРАЖДАНИН
  1 0
  15:02, 15 юли 2020
  Арменеца с ехидната и фалшива усмивка се надява че случайно отново може да бъде нещо в публичното пространство.небелоочието му не може да проумее че е абсолютна нула в обществото. Да си гледа партийния инкубатор в какъвто превърна училището.аха става упрос както казват от дъ пъ съ -то за багдасаров.нарочно с малки буукни за да се види колко е незначителен и безличен
 • 3
  Би
  Бисер
  1 0
  19:46, 15 юли 2020
  Багдасаров неморален, краде където му падне, еничар края на 20 и началото на 21 век, арменец внедрен в Кж и БСп от комунягите, антитурски устроен. Играе с ДПС за сметка на Даниел Делчев и Червения Назми Мюмюн. Толерира доносниците, доносник Сергей Джебел, дъщеря му общински съветник Кж, за сметка на кърджалийци. Човек занимаващ се с машинации, интриги и задкулисие.

Хороскоп за 06.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се погрижите за делата си, така, че да не изоставате в новостите. Благодарение на разумните си действия ще се ползвате от благоприятна ситуация и с възможност да избирате. Очакванията ви ще са основателни и резултатите няма да закъснеят. Бъдете умерени във всичко.
06 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Правилно насочени, финансите ви ще се увеличат и без да търсите помощта на хората от властта. Разчитайте повече на себе си и по-малко на онези, които ви обещават бързи сделки. Има опасност от измами от недобре настроени към вас. В компанията на любимите си същества ще прекарате една чудесна вечер.
06 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отстрани делата ви изглеждат малко рисковани, но вие сте разумни и няма да се подведете на емоциите си. Напредък ще отбележите в делови преговори и бизнес-начинания. Не поставяйте интимните си отношения с партньора на втори план, много скоро може да съжалявате за това. Предизвикателства за творците.
06 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Очакват ви големи успехи през този ден. Успявате да внесете организация навсякъде около себе си днес, дори това да не се хареса на някои хора. Действате независимо и твърдо преследвате целите си. Възможно е да ви се наложи да пристъпите към крачка, която ще изисква пълната ви концентрация през следващите дни. Не се отказвайте от намеренията си.
06 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Златната среда днес е верния път във всичко, което имате намерение да правите. Потиснете желанието си да давате оценка на хората в обкръжението си, може да подцените някого, от когото ще зависите в бъдеще. Стремежът ви към успех на всяка цена няма да ви донесе очакваното. Делата ви на работното място ще се развиват според вложената в тях енергия, което значи без особени затруднения.
06 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ще ви предостави шанса да тръгнете по нов път, който отдавна очаквате. Част от амбициите ви ще се увенчаят с успех още днес, когато ще имате възможност да постигнете значителен напредък в професионален план. Хората, с които работите ще останат доволни от начина, по който се справяте с работата си. В личен план се радвате на разбирателство.
06 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Самочувствието ви днес е особено и високо и това е напълно закономерно с оглед на успехите ви през деня. Постигате напредък в области, които досега сте срещали сериозни трудности. Не се предоверявайте на познати. Споделеното от вас в непринуден разговор, може да бъде използвано за да ви злепоставят. Преодолявате здравословен проблем.
06 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С идеите и поведението си успявате да впечатлите важен за деловите ви начинания човек. Най-вероятно ще успеете да получите искан от вас кредит или някакъв вид материална подкрепа и ще преминете към осъществяване на замисленото. Бъдете по-гъвкави в личните си взаимоотношения и оставяйте повече пространство на човека срещу вас. Ако проявите разбиране ще постигнете много повече.
06 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Чудесна седмица за всички представители на вашата зодия. Независимо дали посвещавате времето си на делова активност или просто безделничите очакват ви много приятни дни. Не се тормозете просто се наслаждавайте на късмета си и хубавото време.
06 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С интерес ще се отнесете към задача, чиито финансов еквивалент ви прави по - напористи в изпълнението й. Откритостта в поведението ви прави възможно постигането и на други ангажименти. Това може и да не се хареса на някои, но вие ще се почувствате удовлетворени и с амбицията да продължите.
06 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако не въздържате емоциите си днес, рискувате целият ден да се изнерви и да не успеете да свършите почти нищо съществено. Въпреки трудностите, които се изпречват на пътя ви, имате възможност да подобрите положението си с повече търпение и добре премислени маневри. Вечерта ликвидирайте излишното напрежение в приятелска компания.
06 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Предстои ви много работа, но не разчитайте тя да е непременно свързана със значителни финансови постъпления. Поводът за празнуване ще дойде от другаде. Работете целеустремено, защото скоро ще имате повод за радост. Очакват ви хармонични отношения в семейството.
06 мар 2021
Последни новини