18 °C

БСП в Кърджали поиска оставките на Борисов и Гешев, подкрепи протестите

ПОЗИЦИЯ

 на Общински съвет на БСП – Кърджали

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Продължаващите всекидневни протести на десетките хиляди българи с различни политически убеждения и професии срещу днешното,трето поред корумпирано управление на Бойко Борисов доказаха, че власт основана на страх не е трайна!България повече от всякога  има нужда от дълбоки промени във всички сфери на живота, от нова посока, от нова перспектива.

  Ние, социалистите в Кърджали заставаме зад думите и действията  на президента Румен Радев, избран с гласовете на над 2 млн.граждани, внесения от БСП вот на недоверие към правителството и твърдо подкрепяме справедливите искания на всички протестиращи в България.

Време е, заедно да кажем  „СТОП“  на страха  завладял милиони българи- страх за мнение и позиция, за работното място,за здравето ,за дома, за децата, за родителите, за утрешния ден с искане на ОСТАВКА на това правителство.

Време е да кажем „СТОП“ на „мафиотизацията на управлението“.Да кажем  „„СТОП“ на политическите репресии, на прокурорския рекет, на произвола"  с искане на ОСТАВКА  на  главния прокурор Иван Гешев.

Време е да кажем „СТОП“ на едноличния режимна управление и говорене, завладял и повечето  медиипод надслов :„Сам говори, сам се слуша, сам се и хвали“ . Време е да кажем стоп на празнодумието и „байганьовщината“ в политиката  с искане на ОСТАВКА  на министър – председателя Бойко Борисов.

Мандатът на коалиционното правителство на ГЕРБ върви към своя пореден провал и  край! То не  изпълни своите поети  ангажименти, особено в частта повишение на доходите, социална политика,справяне с корупцията, където всичко се решава на принципа  “ наш човек „.

На местно ниво, независимо от гръмогласните обещания, акцентирани като приоритети в работата на народния представител, днес председател на парламента Цвета Караянчева, областния управител за отваряне на работни места чрез стимулиране на икономиката, обезлюдяването на  района продължава и то с високи темпове, продължава насаждането на страх и наложеното политическо кадруване, алтернативното честване на национални и религиозни празници, което никога досега не беше се случвало  в смесените райони. Пълния балон с обещаниясе пукна: изминаха повече от десет години, а все още  Кърджали няма обходен път, индустриална зона, нова спортна зала, не е разширен прохода на Маказа.Обещания,обещания и абсолютно нищо направено до този момент.

Изходът е един: ОСТАВКА!

В  ход е  новата ПРОМЯНА за България  !

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Ка
  Камен
  1 0
  14:39, 15 юли 2020
  Като декларация неотложна необходимост! Като съдържание прилича на полуизгнила тиква!
 • 2
  Бе
  БЕЗПАРТИЕН ГРАЖДАНИН
  1 0
  15:02, 15 юли 2020
  Арменеца с ехидната и фалшива усмивка се надява че случайно отново може да бъде нещо в публичното пространство.небелоочието му не може да проумее че е абсолютна нула в обществото. Да си гледа партийния инкубатор в какъвто превърна училището.аха става упрос както казват от дъ пъ съ -то за багдасаров.нарочно с малки буукни за да се види колко е незначителен и безличен
 • 3
  Би
  Бисер
  1 0
  19:46, 15 юли 2020
  Багдасаров неморален, краде където му падне, еничар края на 20 и началото на 21 век, арменец внедрен в Кж и БСп от комунягите, антитурски устроен. Играе с ДПС за сметка на Даниел Делчев и Червения Назми Мюмюн. Толерира доносниците, доносник Сергей Джебел, дъщеря му общински съветник Кж, за сметка на кърджалийци. Човек занимаващ се с машинации, интриги и задкулисие.

Хороскоп за 20.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
20 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
20 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
20 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
20 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
20 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
20 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
20 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
20 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
20 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
20 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
20 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
20 сеп 2020
Последни новини