Организират протест в Димитровград в подкрепа на българската природа

Гражданското движение „Чиста България 681“ организира протест в центъра на бригадирския град срещу застрояването на черноморския плаж Алепу, популиризират организаторите в социалните мрежи.

Протестът е планиран за 10 юли /петък/ от 18 часа пред сградата на общината в Димитровград, който ще се преобразува в шествие по централната алея на бригадирския град.

Това е вторият организиран протест под този наслов, като първият се проведе миналия петък /3 юли/, отново в центъра на града.

Призивът на инициаторите е - Нека покажем, че ни е грижа за природата ни! На протест, българи!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Да
    Дамян
    3 0
    20:47, 10 юли 2020
    Под носовете им е фрапиращ пример на замърсяване на въздуха в града ни - трошачката на " Каолин" , която пудри улиците и домовете ни, те се закахърили за Алепу. Накъдето ги лашнат, натам тръгват.
  • 2
    Дг
    Дгф
    2 -3
    02:04, 11 юли 2020
    Платени боклуци! Нямат души. Долу президента!
  • 3
    Ка
    Какво
    2 0
    07:46, 11 юли 2020
    Какво ти гражданско движение, та те не се грижат за себе си, тръгнали да оправят чак сега бетонизирането, изсичането и мръсотията. Нима чак сега прогледнаха, когато връщане назад няма. Корупцията в държавата е навсякъде. Феодалните владения започват от всяко кметство, община, болници и обхваща министерства, народно събрание, министерски съвет, прокуратура,съд...всичко. Има изградена цялостна мафиотска държава с необходимите им силови структори. За да е стигне до природата, трябва да се устрои държавата така,че да не допуска всички тези ненормални явления. Нима само "Каолин" замърсява природата. Та всички разрешение не се издават от общината. Нима порочния кръг кмет, главен архитект, председател на комисията по строителство в общ. съвет не са в комбина. Всичко делят на наши и чужди. Чуждите не се допускат, а за нашите всичко е позволено с процента за партията,за кмета, за главния архитект и така нататък по веригата. Това е великата система на герб. Време това движение да се обедини със всички от другите протестиращи и трябва едновременно да се протестира, а така едно по едно бухалките ще се разпрвят ефективно и то със измислени законови средства които се коват в народното събрание, общинските съвети, прокуратура и съд.Та вижте само болницата ни в какво окаяно състояние е, а те са загрижили за совид 19. Населението е болно. Демографската криза е налице. Доходите са ниски. Отгоре на това да ти казват, че всичко е нормално. Това е гавра със живота на хората. Съсипаха държавата. Нима има читав, морален човек от редиците на мин. съвет. Слави Трифонов ги описа хубаво един по един. Нима областните управители, кметове на общини са читави и морални хора. Нима общ. кмет не започна работата си с лъжа, с купена диплома и излъга хората в държавата. Каква вяра да имаш на такъв човек. От там трябва да се тръгне. Тотална смяна на всички постове в държавата.

Още новини

Последни новини