Еминем в нова комедия с Адам Сандлър

На 31 юни тръгва по кината комедията на Джъд Апатоу Funny People. Освен Адам Сандлър в главната роля, във филма се е снимал и Еминем.
Историята е за известен комик - Джордж (Адам Сандлър), на който му остава по-малко от година живот. При едно от участията си той се впечатлява от начинаещия Айра (Сет Роугън), продавач в супермаркет, пробващ да пробие на клубната сцена. След представлението Джордж го назначава за свой асистент и започва да го вкарва в тънкостите на професията.

Имате основание да се питате що за комедия е това - умираща звезда приема под крилото си млад колега. Джордж се подготвя да изживее последните си дни, все пак. И тогава започват да се случват забавните неща. Изглежда има безброй начини хората на изкуството да ни припомнят, че ценим най-много нещата, когато ги губим. Джъд Апатоу както винаги добавя и едно намигване към зрителя.

Еминем се появява в един от епизодите. Освен него във Funny People участват рапърът RZA и китаристът Джеймс Тейлър.

До момента Еминем има няколко филмови изяви, най-забележителна от които е ролята му в „Осмата миля". Филмът получи 8 награди, сред които и Оскар за музика.

Режисьор и сценарист, Джъд Апатоу е известен с комедиите си „40-годишен девственик", „Позабременяла", „Прелъстен и изоставен" (режисиран от Никълъс Столър), „Стъпвай тежко: Историята ми".

В България ще видим Funny People по кината не преди октомври. В онези градове, където има кино де.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини