С тържествена церемония Ардино изпрати своите зрелостници

Натържественацеремония, зрелостницитеот Випуск 2020 на Средно училище „ВасилЛевски“  в Ардиносе разделиха със своето училище, своите учители и получиха дипломите си за завършено средно образование. Събитието, уважиха кметът на общината инж. Изет Шабан, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметът Неджми Мюмюнходжов.

Тази година, СУ „Васил Левски“ изпрати 16 абитуриенти от една паралелка с класен ръководител Алпер Сами.

ДиректорътнаучилищетоАникаПетрова пожела на всички зрелостници много успехи в живота. „Радвайте се на силата и красотата на младостта си! Вярвам, че ще намерите своето място в живота. Останете в България или ако учите в чужбина, върнете се в родината си – тя има нужда и ще има нужда от вас. Върнете се и в Ардино, защото и той ще има нужда от вас – от вашите знания, умения, креативност, свежи идеи!“, заявиАникаПетрова в своетообръщение. Тя, заедно с кмета на общината инж. Изет Шабан и председателя на местния съвет Сезгин Байрям връчиха дипломите на зрелостниците.

Отличници на Випуск 2020 саАни Кичукова, Екрем Хасан, Митко Кисьов и Мелин Мехмедова. Тебяханаградениотръководствотонаучилището с грамоти и предметнинагради.

Началникът на отдел „Образование, култура и спорт“ към община Ардино Бахар Реджебов поздравивсичкизрелостници, технитеучители и родители и връчинадиректорапоздравителенадресотиметонаобщинския кмет инж. Изет Шабан и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям.

Отиметоназрелостницитепосланиекъмучителитеотправи Мелиса Стойчева. Милпоздравкъмтяхподнесохаучениците от Клуба за народни хора и танци и Стела Моллова.

С едноминутно мълчание,  випускниците почетоха  паметта на своя съученик Даниел Сакалиев, който почина след неизлечима болест.

В краянацеремониятазрелостницитезапечатихащастливотоизживяване с многоснимки ,скандирания и обещанияпакдасесрещнатотново.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини