Манифактура за цигари без акцизен бандерол разкриха в Пропаст

3720 къса цигари без акцизен бандерол и 24 машинки за пълнене на цигари са били открити и иззети при специализирана операция на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОДМВР-Кърджали за срещу разпространението на контрабандни стоки. Саморъчно изработените тютюневи изделия, устройствата, празни филтри и празни кутии от различни марки цигари били намерени при претърсване на дом в село Пропаст, обитаван от 69-годишен. Иззетите вещи са на съхранение в Областната дирекция. Образувано е досъдебно производство по чл.234, ал.1 от Наказателния кодекс за държане на акцизни стоки без бандерол, когато такъв се изисква по закон.

 11-годишен бил ударен от 63-годишен мъж. Детето не е пострадало сериозно. Инцидентът станал около 16 часа вчера в село Великденче. В РУ-Джебел е започната проверка, по случая работят и служители от Отдела за закрила на детето, уведомена е Районната прокуратура. Мъжът, нанесъл удара, бил настанен в здравно заведение. Работата по изясняване на инцидента продължава.

 Два екипа на службата в Кърджали отводнили мазета на сгради в областния град вчера  след проливния дъжд в следобедните часове.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини