Беър Грилс продуцира модерна версия на „Граф Монте Кристо“

Известният водещ и експерт по оцеляване Беър Грилс работи по нов интересен проект. Той ще ни представи модерна версия на класическия роман на Александър Дюма „Граф Монте Кристо“. Сценарият се подготвя от Том Уилямс („Каджаки“).

Бъдещият хит ще разказва за приятелството и свирепото съперничество между двама войници от специалните сили, изпратени да воюват в Афганистан. Това ще е първият игрален филм на The Natural Studios – продуцентите на хитовата документална поредица „В дивата пустош с Беър Грилс“.

„Хареса ни идеята да представим от днешна гледна точка тази обичана история за приятелство, предателство и отмъщение и бяхме невероятно впечатлени от оригиналния и новаторски поглед към нея на Том Уилямс. Той е създал съвършеното екшън приключение, в което изпъкват възможността да преодолееш всякакви предизвикателства и изкуплението“, споделят Грилс и продуцентът Делбърт Шупман.

„Граф Монте Кристо“ е един от най-екранизираните романи в историята на киното. Прочутият герой на Дюма е игран от Жан Маре, Жерар Депардийо, Ричард Чембърлейн, а последно гледахме версията на Кевин Рейнолдс от 2002 г. с Джим Кавизел в ролята. От екипа на новия филм вече започват да подбират актьорския състав, като очакванията са снимките да започнат в началото на 2021 г.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини