Поредната катастрофа с БМВ на "Беломорски" в Кърджали, баварец уцели стълб

Две са пътните произшествия вчера в областта. Няма пострадали. Вследствие на движение с несъобразена скорост 21-годишен водач на „БМВ“ загубил контрол над управлението и на бул.“Беломорски“ в областния град се блъснал в метален стълб. По същата причина между селата Бели пласт и Зорница „Опел“ с 45-годишен водач навлязъл частично в лентата за насрещно движение и блъснал „Опел“. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателни резултати. Произшествията са обработени по административен ред с актове по ЗДвП.

Водач с временно отнета шофьорска книжка е бил установен да управлява автомобил. При проверка на „Ауди“ на КПП „Чилик“ станало ясно, че 27-годишният водач е с временно отнето свидетелство за правоуправление. Образувано е досъдебно производство в РУ-Кърджали по чл.343в, ал.3 от Наказателния кодекс.

. Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 2,30 часа тази нощ в областния град за проверка бил спрян „Фолксваген“, управляван от 32-годишен. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,41 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

 Около 21,30 часа снощи екип на пожарната служба в Ардино отстранил паднало дърво на платното по главния път към Кърджали.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини