Божков: Борисов, защо ми пращахте Арнаудова? Арнаудова: Не е мъжко да спестявате истината!

Бизнесменът обяви, че шефката на правителствената пресслужба го посещавала "ежемесечно"

Бизнесменът Васил Божков, "изгнаник" в Дубай, обяви в поредните си сутрешни разкрития във Фейсбук още един контакт с управляващите - шефката на правителствената пресслужба Севдалина Арнаудова.

"През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“ 43 ежемесечно. Тя не пуши пури.

Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?"

Арнаудова отговори в своя профил в социалната мрежа:

"От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.

Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV!

И Вие #БъдетеЗдрав"

Източник: ClubZ

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Гл
    Глас народен, глас Божи!
    10 -30
    14:01, 6 юни 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • На
      Наблюдател
      18 -8
      14:19, 6 юни 2020
      Разбирам по изказването ти ,че или си Близнашки ,Найденов ,Арнаудова,Симеонов ,Гешев или някой нов мишок
    • Ха
      Харизан Биков Гърневски
      7 0
      00:09, 7 юни 2020
      Бах мааму ,Глас, ти сериозно ли мислиш хората обичат Толупа? Ако не са фалшификациите по изборите ,ц и г а н с к и я купен вот и гласовете на раздутата администрация Барба Ганьос щеше де изгуби последните няколко вота. ЦИК нарочно бави въвеждането на електронно и машинно гласуване,което трябваше да е въведено от няколко години, защото ще лъсне истината, че царя е гол.Между другото ,шибаняка прадължава да натоварва бюджета със създаването на служби за свои хора,които ще получават пет-цифрени заплати и реално невършещи нищо и неносещи никаква отговорност. Става въпрос за бъдещия ВИК холдинг и бъдещата държавната петролна компания.
  • 2
    До
    До Наблюдател
    3 -8
    16:03, 6 юни 2020
    Явно ти пък си голям плужек, щом използваш ника ми... Виж коментара
    • 11
      11111
      4 0
      16:09, 6 юни 2020
      откакто партийците посиняха ...носят розови очила...На Шипка всичко е спокойно...има една трилогия от картини...така сме...
    • До
      До"До Наблюдател"
      0 0
      00:19, 7 юни 2020
      Колко плати за патента да използваш дума от българския език и никой друг да няма права да я използва? Хайде малко по-сериозно, избери си някакъв по-оригинален ник и тогава имай претенции.
  • 3
    Ро
    робин худ от хасково
    7 -3
    16:16, 6 юни 2020
    това са детски занимавки.Ако Божков има записи да ги публикува и да ги видим тиквите и картуните що за китки са.Ако няма-само ни губи времето.Това е.
  • 4
    Пе
    пеевски каскет
    11 -4
    18:25, 6 юни 2020
    Криминалното говедо от Банкя крало, крало, та се забравило.
  • 5
    Вл
    Влади
    4 -1
    19:19, 6 юни 2020
    Севда ще те изгонят Севда.
  • 6
    Да
    Дамян
    2 -3
    20:54, 6 юни 2020
    Не вярвам, че Черепа ще падне толкова ниско да спори с този и онзи през Фейсбук.Това е некадърната му сътрудничка Ивет , която трябва да уволни. А да станеш фен на Черепухата , само защото не можеш да свалиш Борисов с избори , си е направо диагноза.
Последни новини