Нощувка като никоя друга

Бали е сред мечтаните дестинации на много хора по света. Островът винаги ни е привличал с хилядите си неземно красивите си плажове, а след като попаднахме на Lift Bali, вече знаем и точно къде ще отседнем там.

Lift Bali са няколко къщи за гости, извисяващите до клоните на дърветата. Хотелът, който се намира в Убуд, се състои от три 39-метрови кули, създадени от най-модерния немски архитект Алексис Дорние.

Всяка една от конструкциите е построена с помощта на различни материали, за да придобие уникален вид и си има и специално име.

Това са съответно къщата на Ърнест Хемингуей, къщата на Джордж Оруел и къщата на Стенли Кубрик -  всичките достъпни по спираловидни стълбища.

Малките къщи за гости са снабдени с всички удобства, от които се нуждаем. Всяка една разполага с огромно легло, луксозна баня, тераса, климатик и мебели, изработени от рециклиран дървен материал. Ако ни се прииска да качваме снимки, за да дразним приятелите си, можем да го направим без проблем, благодарение на безплатния Wi-Fi. 

Пред всяка къщурка има малък басейн и сауна. Можем да се насладим и чудни коктейли в близкия бар, да практикуваме йога в специално изградена зона за тази цел и да се любуваме на природата, докато се полюшваме в удобните хамаци.

За момента къщите са само три, но има планове в близко бъдеще да се построят още няколко. Най-хубавото от всичко е, че това невероятно удоволствие няма да ни излезе и много скъпо. Според Daily Mail цената на чудните къщички стартира от 23 евро на нощ.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини