Меле в Джебел, четирима са задържани

След скандал и сбиване на улица в Джебел четирима са задържани в полицейското управление. Инцидентът станал около 19 часа вчера. 28-годишен замерил с бутилки трима мъже. Компанията отвърнала с удари срещу нападателя, след което участниците в скандала били задържани. Проверката по случая е по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство  и по чл.129, ал.1 във връзка с ал.2 от Наказателния кодекс за нанесена телесна повреда.

Кърджали. Досъдебно производство за повреда и унищожаване на чуждо имущество е образувано в РУ-Кърджали. След подаден сигнал за срязани гуми на лек автомобил „Фолксваген“, паркиран в областния център, е извършен оглед от дежурна оперативна група и е започнато разследване. Издирва се извършителят на деянието.

Специализирани операции. 257 моторни превозни средства са били проверени в специализирана операция на територията на областта за контрол на спазването на ЗДвП, правоспособност на водачите, употреба на алкохол и упойващи вещества. 126 са констатираните нарушения, за които са съставени 29 акта, 49 фиша и 48 електронни фиша за превишена скорост.

Пожари. Отпадъци са били запалени вследствие на небрежна работа с огън по пътя за село Равен. Сигналът за произшествието е подаден около 19,30 часа. Екип на службата в Момчилград загасил огъня. Няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини