14 °C

ДПС в Кърджали заседава онлайн

Изображение 1 от 2

  Общински съвет на ДПС-Кърджали проведе вчера от 17.00ч. първото си онлайн заседание, съобщи председателят на общинската организация на  ДПС в Кърджали Лятиф Расим. В него взеха участие освен членовете на ОбС на ДПС,  и общинските съветници от ДПС.Обсъдени бяха основно теми, свързани с предстоящата сесия на ОбС - Кърджали.Коментира се актуалната ситуация в общината, свързана с изпълнението на предприетите мерки във връзка с извънредното положение,  както и партийни въпроси.Д-р инж.Хасан Азис, кмет на община Кърджали и зам.-председател на УС на НСОРБ  запозна участващите в заседанието с дискусиите,които УС на НСОРБ  проведе  днес чрез онлайн видео чат с парламентарно представените групи и позицията на НСОРБ.Разговорите са  били насочени към финансовото положение на общините в условията на извънредно положение и при преодоляването на последствията от кризата  с коронавируса, стана ясно от думите на д-р инж.Азис.Това е първата местна партийна структура на ДПС, която заседава онлайн.

  Това съобщиха от местната централа на ДПС в Кърджали.

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Да
   Дамян
   1 0
   09:24, 6 май 2020
   Защо не са поканили партньора БСП? Те се сляха в посредствеността си, с много малко изключения. Багдасаров и неговите избраници за съветници/без Дидо/предадоха избирателите си. Ще дойдат и други избори
  • 2
   Ра
   РАШИД
   0 0
   10:17, 6 май 2020
   А каква е ползата за бай Ахмед и кака Айше? В кой свят сте?
  • 3
   Хр
   Христо
   0 0
   10:37, 6 май 2020
   Асане, приземете се най-после! Били сте ми спасители, хайде сенде
  • 4
   Ге
   Георги
   1 0
   10:56, 6 май 2020
   Да бяхте поканили и доносниците Сергей и Марин за съвети!
  • 5
   Ве
   Величка
   1 0
   11:04, 6 май 2020
   Е па, как сте пропуснали да поканите за"юридическа" консултация дъщерята на доносник Сергей?

  Хороскоп за 04.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Промени на работното място, за някои свързани със смяна на екип или нови отговорности. Съществуващите затруднения няма да ви откажат и ще продължите да работите, изяснявайки перспективите пред себе си. Настроението ви ще се подобри в следобедните часове, научавайки нещо важно за делата си.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Финансовото ви състояние започва постепенно да се стабилизира, което ще повиши самочувствието ви и ще ви направи по-дръзки. Проявете добротата си и дайте своя дял за подпомагане на нуждаещи се. Красота има навсякъде, стига да я виждат очите ни. Вечерта споделете с приятели, но не прекалявайте с алкохола.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Не сте застраховани от здравословни проблеми, предвид усилената си работа и стрес. Вземете мерки и не гледайте песимистично на създалата се ситуация. Всичко е поправимо, когато имате желание за действие и не гу-бите присъствие на духа. Тревогите ви може да са прово-кирани и от активната ви позиция по проблеми, засягащи власт имащите.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Осланяйте се на потенциала и уменията, които притежавате при договаряне на условия с работодатели и партньори. Можете да постигнете напредък за това бъдете решителни. Пътуване зад граница ще ви натовари с ангажиментите си по неговата организация, но пък ще ви достави удоволствие и нови познанства. Някои ще изпитват здравословни неразположения.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Денят се очертава като много забавен и приятен. Днес сте в стихията си. Пленявате околните със слънчево настроение и духовити забележки. Изключително контактни сте и привличате вниманието дори на непознати хора. Имате нужда от развлечения, така че не пропускайте нито една възможност за вечерта. Наслаждавайте се на почивката си.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Разпилени сте и се захващате с много неща наведнъж. Определете най-важното за вас и се концентрирайте върху него. Изгледите ви за успех са повече от добри, просто трябва да положите малко целенасочени усилия и да не се отказвате.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще ви занимават различни въпроси, но с приоритет ще бъдат бизнес-проектите ви. Творческите ориентираните от вас ще се насладят на общуването си с хора, близки по дух и усещане. За всички ви е важно да сте коректни във взаимоотношенията си и в тази връзка ще изясните максимално позициите си по отношение на обща работа.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С правилния си избор днес може да си осигурите финансова независимост и душевен комфорт. Разочарования също са възможни и то по линия на взаимоотношения и разминаване с очакванията ви. В семейна среда ще се чувствате по-спокойни и защитени от чужди и враждебни намеси. Пазете се от измами.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Статуквото в момента изглежда напълно ви устройва. Не губете време да се чудите как да угодите на някого. Направете най-доброто за себе си и се наслаждавайте на резултата. Ще се изненадате, когато видите сияещото от благодарност лице на любимия човек. Няма за какво да се тревожите.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С настроение ще свършите задачи, които отлагате от доста време. С вярно решение и прагматичен подход ще се отнесете към възникващите проблеми, както на работното място, така и в къщи. Интимният ви партньор ще ви изненада приятно. На внимание и обич ще се радвате и от любимите си хора.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес ви води силното ви желание да постигнете нещо конкретно. Истината е, че не си давате сметка какво точно сте в състояние да свършите, и какво не. Имайте повече търпение, когато става дума за работа с други хора. В личен план ще се радвате на приятни моменти с човека, на когото държите.
  04 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Очертаващото се пътуване ще ви създаде приятни емоции. Ще получите покана от някой за общ бизнес. Работете за постигането на целите си, като задълбочавате контактите си, но не ви съветвам да участвате в съдружия. Силната ви индивидуалност ще влезе в конфликт с нечии интереси.
  04 мар 2021
  Последни новини