19 °C

ДПС в Кърджали заседава онлайн

Изображение 1 от 2

  Общински съвет на ДПС-Кърджали проведе вчера от 17.00ч. първото си онлайн заседание, съобщи председателят на общинската организация на  ДПС в Кърджали Лятиф Расим. В него взеха участие освен членовете на ОбС на ДПС,  и общинските съветници от ДПС.Обсъдени бяха основно теми, свързани с предстоящата сесия на ОбС - Кърджали.Коментира се актуалната ситуация в общината, свързана с изпълнението на предприетите мерки във връзка с извънредното положение,  както и партийни въпроси.Д-р инж.Хасан Азис, кмет на община Кърджали и зам.-председател на УС на НСОРБ  запозна участващите в заседанието с дискусиите,които УС на НСОРБ  проведе  днес чрез онлайн видео чат с парламентарно представените групи и позицията на НСОРБ.Разговорите са  били насочени към финансовото положение на общините в условията на извънредно положение и при преодоляването на последствията от кризата  с коронавируса, стана ясно от думите на д-р инж.Азис.Това е първата местна партийна структура на ДПС, която заседава онлайн.

  Това съобщиха от местната централа на ДПС в Кърджали.

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Да
   Дамян
   1 0
   09:24, 6 май 2020
   Защо не са поканили партньора БСП? Те се сляха в посредствеността си, с много малко изключения. Багдасаров и неговите избраници за съветници/без Дидо/предадоха избирателите си. Ще дойдат и други избори
  • 2
   Ра
   РАШИД
   0 0
   10:17, 6 май 2020
   А каква е ползата за бай Ахмед и кака Айше? В кой свят сте?
  • 3
   Хр
   Христо
   0 0
   10:37, 6 май 2020
   Асане, приземете се най-после! Били сте ми спасители, хайде сенде
  • 4
   Ге
   Георги
   1 0
   10:56, 6 май 2020
   Да бяхте поканили и доносниците Сергей и Марин за съвети!
  • 5
   Ве
   Величка
   1 0
   11:04, 6 май 2020
   Е па, как сте пропуснали да поканите за"юридическа" консултация дъщерята на доносник Сергей?

  Хороскоп за 19.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
  19 сеп 2020

  Случаен виц

  Последни новини