4 °C

Десетки дарители се отзоваха на нуждите на спешните ни медици в областта, от ЦСМП благодарят

Десетки граждани и фирми се отзоваха на нуждите на спешните ни медици в областта в борбата им с коронавируса и дариха парични средства и лични предпазни средства на Центъра за спешна медицинска помощ-Кърджали. Кампанията започна на 23 март и до сега спомоществователите са 29. Дарителите , които са привели суми по сметка на ЦСМП са 13,  а тези които са обезпечили маски, ръкавици, шлемове, гащеризони и дезинфектанти са 16.

  Това съобщи за Кърджали бг вести директорът на Центъра за спешна медицинска помощ-Кърджали д-р Атанас Митков. Той подчерта, че направените дарения са изключително навременни и дават сигурност в работата на спешните медици.Екипите ни са на първа линия и вниманието към тях им дава мотивация да изпълняват безрезервно Хипократовата клетва, каза още д-р Митков. Той благодари на всички дарители за това,че са взели решение в подкрепа на неговите колеги. Това ни ангажира много в нужда на обществото, подчерта д-р Митков.

  Ето и списъците на дарителите:

  На спомоществователите с парични средства:

  1.Анонимен

  2.Наталия Кьосева

  3.Иван Христов

   4.Интеракшън

   5.Златина Милева

   6.Общински съветници от ПП ГЕРБ-Крумовград

   7.Общински съветници от ПП ГЕРБ –Момчилград

   8.Общински съветници от ПП ГЕРБ-Кирково

   9.Николина Димитрова

   10.Общински съветници от ПП ГЕРБ-Джебел

    11.Общински съветници от ПП ГЕРБ Черноочене

    12.Петко Янчев

    13.Даниела Консулова-Илиева

   На спомоществователите, предоставили лични предпазни средства и дезинфектанти:

     1.”Бултекс 99” ЕООД

     2.Община Кърджали

    3.Стефан Аврамов

    4”За доброто”

    5.Наталия и Георги Кьосеви

    6”Лин 97”ООД

    7.Районна колегия на БЛС

    8.”Шел-България”

    9.Инж.Изет Шабан-кмет на Община Ардино

  10.Търговска банка Д

   11.”Дънди Прешъс Метълс”-Крумовград

   12.Сдружение с нестопанска цел

   13.Д-р инж.Хасан Азис,Юсеин Ахмед,Лятиф Расим,Сезгин Бекир и общински съветници от ДПС

  14.Даниела Петрова Комсалова-Илиева

   15.”Р-Декса Трейдинг” ООД

   16.Генерален консул на Р Турция Н.Пр.Хюсеин Ергани чрез председателя на Областния кризисен щаб Никола Чанев

Текст и снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Ил
  Илия
  1 0
  11:04, 29 апр 2020
  А Багдасаровата група съветници - секретарки, МОРАЛНО НЕ ЛЕГИТИМНИ, кога ще се включат, без това са компрометирани още на изборите
 • 2
  Ан
  Ангел
  0 0
  11:17, 29 апр 2020
  Може би Багдасаров е зает с уйдурмаджииството с Гергов, Михов и др. срещу К.Нинова. В БСП Къджали го виждаме много пъти след покойния Димчо Михалевски да прави машинации, да върти интриги, да се занимава с лъжи и клевети. Хуманността ще заговори ли най-сетне.......
 • 3
  Др
  Драгомир
  1 0
  15:06, 29 апр 2020
  Да Илив, компрометирани сьс слабите изборни резултати преференции, в сравнение с резутатите на адв. Сталев, Назми Мюмюн, трети по брой предпочитания, Галя Атанасова, Гроздан и др. Г. Кючука 79 гласа, Назмито 161.В групата имат парашутист Джебел, за сметка на кърджалийци, свързан с доносник Сергей Джебел. Питам, това Милко, как ги прави? Ние кърджалийци, трева ли пасем?
 • 4
  Яс
  Ясен
  1 0
  15:25, 29 апр 2020
  Излиза, чеБагдасаров е с доносниците, той толерира деца на хора, предавали роднини, приятели, познати. колеги, комшии идр. близки. Много гнусно! Срам за демокрацията, срам за БСП!
 • 5
  Ни
  Николай
  0 0
  15:36, 29 апр 2020
  Бивш член на борда на болницата, съветничката Каракостова, организира пищен рожден ден за себе си, а за болните, лекарите болницата няма я на сцената, клани се на вожда за кариерка, както и вноса от Джебел

Още новини

Хороскоп за 15.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С адекватни и навременни действия ще спечелите добри позиции в една надпревара, освен, че ще постигнете и финансов успех. Всичко това ще ви подтикне по-смело да изразите претенциите си и да покажете, че е добре да се съобразяват с вас. Срещи с хора, които ви обичат трайно ще затвърдят усещането ви за значимост.
15 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Поради различия в гледните точки с подчинените или хората, с които работите са възможни недоразумения и изкривяване на информацията. Следвайте разума си и не се поддавайте на измамни обещания.Отговорни към задълженията си, бъдете внимателни и да не допускайте грешки. Постепенно затрудненията ще отстъпят място на по-успешния ви период, който предстои.
15 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Кратко пътуване извън града е като че ли най- доброто решение за днешния ден. Имате нужда да се откъснете от заобикалящата ви среда и да останете насаме със себе си. Възползвайте се от всяко предложение в тази насока.
15 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви ще бъде спокойна днес, което ви дава възможност да се захванете с нещо, което отдавна ви интересува. Разбирате се чудесно с хората около вас и нищо чудно заедно с близък колега да успеете да направите нещо наистина впечатляващо. В личен план ще ви се наложи да бъдете по-предпазливи, тъй като са възможни недоразумения.
15 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добре е да прекарате повече време извън дома си, защото наистина имате нужда от разнообразие. Ако и хората около вас са на същата вълна, толкова по – добре. Това наистина може да ви помогне да си организирате истинско забавление. Отношенията ви с постоянния партньор са обтегнати, но можете да направите много за да промените ситуацията.
15 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Наложете си да не мислите за трудностите около вас, споделеното време с близките ви е по-добрият вариант за деня. В личен план ще бъдете в изгодна позиция и осъзнавайки това, ще предприемате решителни стъпки, водещи към целта ви. Ако ви обхване желание да се освободите от излишните неща около себе си, не ги изхвърляйте. Част от тях може отново да ви заинтригуват.
15 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Везни Пътешествията, които предприемете днес може да дадат възможност за романтичен флирт, от който ще останат чудесни спомени. За други благополучно решаване на семейни проблеми. Възползвайте се от предложена услуга.
15 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Семейни задачи ще отнемат от времето и енергията ви днес. Навлизате във важен период от живота си и не си позволявайте отпускане, каквото и да ви струва това. Децата са неделима част от вас, дори и вече пораснали и съдбата им зависи в много отношения от действията, които ще предприемете в тяхна полза.
15 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С различни очаквания и нагласи ще започне деня за повечето от вас. Деловите Стрелци ще насочат вниманието си върху бизнес-задачите, чрез които ще подобрят финансите си. Не позволявайте работата да ви отдалечи от хората, които обичате. Все по-често ще ви се налага да балансирате между желанията и задълженията си.
15 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поставили сте си много задачи, но дали ще успеете сами да се справите. Бъдете деликатни към проблемите на близките си, не ги пресирайте в желанието си да наложите своето. Има факти, които ще ви изненадат, но трябва да ги приемете. Потърсете по-прагматични решения за въображаемите ви проблеми.
15 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не се отказвайте от амбициите си, дори да се струват нереални за някои. Ще изпъкнете с идеи и видими постижения. Ще останете привлечени от личност, която не е безразлична към вас. Това ще разнообрази чувствата ви, а за някои означава и нова, стабилна връзка. Доверието, което ще получите ще ви накара да помислите повече върху поведението си.
15 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Всяка отзивчивост се възнаграждава, дори и да не си давате сметка за това. Въпросите, които ще ви занимават днес ще ви накарат да се обърнете към някого за съдействие. Ако трябва, направете компромис, за да преодолеете непредвидена ситуация. Притесненията ви са излишни, ще се справите.
15 яну 2021
Последни новини