19 °C

Десетки дарители се отзоваха на нуждите на спешните ни медици в областта, от ЦСМП благодарят

Десетки граждани и фирми се отзоваха на нуждите на спешните ни медици в областта в борбата им с коронавируса и дариха парични средства и лични предпазни средства на Центъра за спешна медицинска помощ-Кърджали. Кампанията започна на 23 март и до сега спомоществователите са 29. Дарителите , които са привели суми по сметка на ЦСМП са 13,  а тези които са обезпечили маски, ръкавици, шлемове, гащеризони и дезинфектанти са 16.

  Това съобщи за Кърджали бг вести директорът на Центъра за спешна медицинска помощ-Кърджали д-р Атанас Митков. Той подчерта, че направените дарения са изключително навременни и дават сигурност в работата на спешните медици.Екипите ни са на първа линия и вниманието към тях им дава мотивация да изпълняват безрезервно Хипократовата клетва, каза още д-р Митков. Той благодари на всички дарители за това,че са взели решение в подкрепа на неговите колеги. Това ни ангажира много в нужда на обществото, подчерта д-р Митков.

  Ето и списъците на дарителите:

  На спомоществователите с парични средства:

  1.Анонимен

  2.Наталия Кьосева

  3.Иван Христов

   4.Интеракшън

   5.Златина Милева

   6.Общински съветници от ПП ГЕРБ-Крумовград

   7.Общински съветници от ПП ГЕРБ –Момчилград

   8.Общински съветници от ПП ГЕРБ-Кирково

   9.Николина Димитрова

   10.Общински съветници от ПП ГЕРБ-Джебел

    11.Общински съветници от ПП ГЕРБ Черноочене

    12.Петко Янчев

    13.Даниела Консулова-Илиева

   На спомоществователите, предоставили лични предпазни средства и дезинфектанти:

     1.”Бултекс 99” ЕООД

     2.Община Кърджали

    3.Стефан Аврамов

    4”За доброто”

    5.Наталия и Георги Кьосеви

    6”Лин 97”ООД

    7.Районна колегия на БЛС

    8.”Шел-България”

    9.Инж.Изет Шабан-кмет на Община Ардино

  10.Търговска банка Д

   11.”Дънди Прешъс Метълс”-Крумовград

   12.Сдружение с нестопанска цел

   13.Д-р инж.Хасан Азис,Юсеин Ахмед,Лятиф Расим,Сезгин Бекир и общински съветници от ДПС

  14.Даниела Петрова Комсалова-Илиева

   15.”Р-Декса Трейдинг” ООД

   16.Генерален консул на Р Турция Н.Пр.Хюсеин Ергани чрез председателя на Областния кризисен щаб Никола Чанев

Текст и снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Ил
  Илия
  1 0
  11:04, 29 апр 2020
  А Багдасаровата група съветници - секретарки, МОРАЛНО НЕ ЛЕГИТИМНИ, кога ще се включат, без това са компрометирани още на изборите
 • 2
  Ан
  Ангел
  0 0
  11:17, 29 апр 2020
  Може би Багдасаров е зает с уйдурмаджииството с Гергов, Михов и др. срещу К.Нинова. В БСП Къджали го виждаме много пъти след покойния Димчо Михалевски да прави машинации, да върти интриги, да се занимава с лъжи и клевети. Хуманността ще заговори ли най-сетне.......
 • 3
  Др
  Драгомир
  1 0
  15:06, 29 апр 2020
  Да Илив, компрометирани сьс слабите изборни резултати преференции, в сравнение с резутатите на адв. Сталев, Назми Мюмюн, трети по брой предпочитания, Галя Атанасова, Гроздан и др. Г. Кючука 79 гласа, Назмито 161.В групата имат парашутист Джебел, за сметка на кърджалийци, свързан с доносник Сергей Джебел. Питам, това Милко, как ги прави? Ние кърджалийци, трева ли пасем?
 • 4
  Яс
  Ясен
  1 0
  15:25, 29 апр 2020
  Излиза, чеБагдасаров е с доносниците, той толерира деца на хора, предавали роднини, приятели, познати. колеги, комшии идр. близки. Много гнусно! Срам за демокрацията, срам за БСП!
 • 5
  Ни
  Николай
  0 0
  15:36, 29 апр 2020
  Бивш член на борда на болницата, съветничката Каракостова, организира пищен рожден ден за себе си, а за болните, лекарите болницата няма я на сцената, клани се на вожда за кариерка, както и вноса от Джебел

Още новини

Хороскоп за 21.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
21 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
21 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
21 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
21 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
21 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
21 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
21 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
21 сеп 2020
Последни новини