Кърджалиец бяга с мръсна газ от КПП, застигат го в града

 За опит да бъде осуетена полицейска проверка 32-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Водачът не се подчинил подаден стоп сигнал на контролно-пропускателен пункт и бил спрян по-късно в областния град. Проверката по случая е по чл.270, ал.1 от Наказателния кодекс.

Водач, употребил алкохол, катастрофирал на 26 април около 18,30 часа. 54-годишен се блъснал в дърво с лек автомобил „Опел“ на ул.“Тина Киркова“ в областния град. Тестът за алкохол с техническо средство отчел 2,04 промила. Отказан е кръвна проба за анализ. Шофьорът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали. Образувано е бързо производство по чл.343б, ал.1 от Наказателния кодекс.

Защитена сухоземна костенурка била намерена в автомобила на 35-годишен, който е задържан за срок до 24 часа в РУ-Крумовград. Около 21 часа в Крумовград за проверка бил спрян „Опел“ с хасковска регистрация и полицейските служители намерили защитения вид. Костенурката е иззета и предадена на служител на РИОСВ-Хасково. Проверката по случая е по чл.278г, ал.1 от Наказателния кодекс.

 За хулигански действия 40-годишен е задържан в РУ-Ардино. Около 18 часа на 25 април мъжът нанесъл удари на 66-годишен в село Бял извор след възникнал спор помежду им. Пострадалият бил прегледан във Филиала на спешна помощ в Ардино и освободен. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая с оглед на чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини